Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc pilne!

Polecane posty

Gość gość

witam, pewnie taki wątek był juz zakładany ale nie w głowie mi teraz szukanie. Okres dostałam 4.08 skończył się 9.08 uprawiałam sex w drugi dzień miesiączki ( skończył we mnie) i w czwarty z tym że juz był to sex przerywany. cykl mam mniej wiecej 25-28 dni. Zrobiłam dziś test niestety w godzinach popołudniowych no i z niego wyszło ze w ciąży nie jestem. Ale cały czas jestem zestresowana. czy jest to możliwe zebym zaszła w ciąże podczas okresu?

Gość gość
Ja jak starałam się o dziecko plemniki przetrwały okres :-) i mam w brzuszku Księżniczkę .

Gość gość
1. Tak. 2. Nie jesteś w ciąży.

Gość gość
juz sama nie wiem to jest możliwe czy nie? czy test po 14 dniach od stosunku moze wykryć ciąże? dodam ze boli mnie cały czas podbrzusze i miałam kilka dni temu zapalenie pęchrza

Gość gość
Zrób test z porannego moczu. Według mnie okres nie chroni przed ciazą ale prawdopodobieństwo nie jest duże. Testy czesto niestety sie mylą i powinno sie robić je w dniu spodziewanej miesiaczki

Gość gośćmisia
Ja mialam okres do3mies ciazy,nie wiedzialam,że jestem w ciazy,tyle ze zle sie czulam,testy czesto oszukuja