Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Jak poznam nowego mężczyznę to nie zapytam go o datę urodzenia

Polecane posty

nie będę wiedziała jaki ma znak zodiaku i przestanę żyć magią i horoskopami, trudno, najwyżej urodziny będziemy mu wyprawiać w ten dzień kiedy ja mam :)

Gość gość
a ja bym chciala wiedziec :D jak patrzylam po jakims serwisie z anonsami towarz. kiedys to najwiecej raków mi sie podobalo. byly byl z przelomu raka/lwa. raki ponoc bardzo pasuja do mojego znaku. z raków nie lubie tylko kobiet :D

no ale widzisz, sobie coś uroisz, jakiś obraz faceta i po co? w moim ostatnim związku miało być pięknie, on miał być zazdrosny, zaborczy, a ja miałam zdradzać, a wcale nie zdradzałam, a on nie był zazdrosny :( i wszystko się posypało

Gość gość
bo raki sa najprzystojniejsi wg moich statystyk

znam przystojnego raka :) ale nie mogłabym wytrzymać z takim, nie wiem jaki znak będzie dla mnie doskonały, dlatego nie chcę znać znaku mojego wybranka ( o ile kiedyś taki będzie)

Gość gość
taki Krystian Wieczorek, spojrz jaki przystojny raczek :P x nie wiem co to za gatunek, jak to 1 raz uslyszalam to myslalam ze Amanda Lear, moze styl kabaretowy, troche disco?

gość dziś Dance. ;) Ja już tą "panią" kiedyś poznałem, dzięki kafeterii zresztą. :D Zgłębiłem, sprawdziłem i słuchając "jej" odrzuciłem na bok swoje uprzedzenia. ;) 10/10

Gość gość
to chyba nie dance, a jednak disco - wczesne lata 80 :P x jeszcze lepsze: https://www.youtube.com/watch?v=M1z3Q5ZDqvA masculine nonsense x x nie mam nic przeciwko LGBT, lecz nigdy nie bylam na ich potancowkach, a wydaje mi sie, ze chyba lubia hasać przy takich rytmach :D

21:08 no nie wiem skąd ich wzięli, jeśli sądzić po flagach to może z Ukrainy? albo z jakiegoś nrdowskiego domu opieki społecznej, bo tacy smętni, jakby nieżywi trochę :classic_cool:

Gość gość
haha, no brzydcy ci "podopieczni", okrutnie :D