Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obawiać sie ciazy?

Polecane posty

Gość gość

20 lipca uprawiałam z chłopakiem petting. on dotykał siebie a potem mnie ale jeszcze przed wytryskiem. Pozniej jakies 2 godz po wytrysku dotykałam swoich okolic intymnych lecz wczesniej nie umyłam rąk. Miesiaczke dostałam lecz tydzień wczesniej i byla ona bardziej skapa niz zazwyczaj. Dzis jest 21 sierpnia 17 i 19 robiłam testy z porannego moczu i wyszly negatywne lecz ciagle boli mnie podbrzusze, piersi, mam duzo wydzieliny :/ Czy testy mogły sie mylić na tym etapie?

Gość Lasiajdjsjzzi
Hahahahahahahah, nie rozbrajaj mnie. Nie, nie jesteś w ciąży i nie będziesz,. Nawet sobie głowy nie zawracaj

Gość gość
Nie jestes w ciąży,nie martw sie :) stresujesz sie i przez to mocniej odczuwasz dolegliwości przed okresem :) przerabiałam to :) tez pare dni po stosunku dostałam okres (to znaczy w terminie ) i był bardziej skąpy, nawet trwał krócej. Od razu sobie wkręciłam,ze pewnie w ciąży jestem. Kolejny okres mi sie spóźniał, brzuch bolał okropnie, zaczęłam czytać o wczesnych objawach ciąży i wszystkie widziałam u siebie. Testy wyszły negatywne (ale ja oczywiście w nerwach widziałam druga kreskę,ale blada) w końcu okres dostałam spóźniony o piec dni. Stres kochana, wiec wyluzuj i na przyszłość uważaj, zacznij brać tabletki. Ja teraz biorę z dokładnością co do godziny,ale i tak dodatkowo zabezpieczamy sie prezerwatywa. Nie chce znow tego stresu przechodzić,bo w tamtym czasie schudłam chyba 4kg w tydzień.

Gość gość
Dziękuje! poczekam na okres postaram sie nie myslec o tym :P napewno pomysle o braniu tabletek. Dziękuję za odpowiedź bardzo mam nadzieje ze wszystko bedzie wporządku.

Gość gość
Nie była ry/pana tylko dotykana i panikuje