Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona1205

Kosmetyki Le Petit Marseillais

Polecane posty

Gość Iwona1205

Dzień Dobry. Niedawno poznałam kosmetyki Le Petit Marseillais. Szukałam na rynku żelu pod prysznic, który będzie dobrze oczyszczał skórę, a nie będzie przy tym ciężki. Kosmetyki Le Petit Marseillais pochodzą ze słonecznej Prowansji, są tworzone z naturalnych, wartościowych składników. Z gamy oferowanych produktów każdy znajdzie coś dla siebie, bo można kupić żele pod prysznic, mleczka do pielęgnacji ciała, kremy do rąk, olejki i peeling. Kosmetyki znakomicie pielęgnują, nawilżają, odżywiają skórę a przy tym pięknie pachną. Są dostępne w wielu sieciowych sklepach np Rossmann, Biedronka, Hebe, Super Pfarm itp Po zapoznaniu się z kosmetykami zostałam ich ambasadorką, po bezpłatnym testowaniu chętnie kupuję dodatkowe coraz to nowe pozycje, które pojawiają się na półce w łazience i korzysta z nich cała rodzina. #ambasadorkaLPM

Gość gość
DOŚĆ TEGO SPAMU!

Gość gość
Kolejny temat o miernych kosmetykach mizernej firmy.

Gość gość
Przestańcie śmiecić coraz to nowymi tematami zakładanymi tylko po to, żeby NACHALNIE reklamować produkty bardzo średniej jakości.

Gość gość
#ambasadorkaLPM Ja kosmetyki LPM poznałam już dawno i martwi mnie tylko, że w Polsce nie sprzedaje się mydeł tej firmy. Firma ma tradycje i nie jest zła. Mam nadzieję, że pomimo nachalnych reklam i wpisów jednak się przyjmie na naszym rynku.

Gość gość
szaleja z nazwami bo sa zele, mleczka, kremy, balsamy jak dla mnie wszystko jedno ale zapachy naprawde powalaja. siedzialam i wachalam jak wariatka troche bo mozna sie uzaleznic :) macie jakis problem z konsystencja, jakby innych problemow nie bylo, no rzeczywiscie dramat, dla mnie wszystko ok, ludzie, zelu uzywa sie przez pare min. a zapach pozostaje #ambasadorkaLPM

Gość gość
wpisy są dzięki kampanii ambasadorskiej, do której może przystąpić każda zainteresowana :D ja bardzo polubiłam zapach akacji z nowych żeli :) #ambasadorkaLPM