Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniacz

ambasadorkalpm

Polecane posty

Otrzymałam paczkę jako #ambasadorkalpm od Le Petit Marseillais w której znalazłam pięknie pachnące płyny balsamy oraz kremy do kąpieli. Gorąco polecam ten produkt. Jako pierwszy wyprobowalam krem z masłem shea oraz akacja. Piękny zapach rozszedl się po całej łazience jak i na całym ciele. Napewno będę kupować te produkty. Znalazłam produkt idealny.

Gość gość
A ja nie będę kupować nic z tej firmy. Oprócz tego, że ładnie pachną to składy mają nieciekawe. Balsamy do ciała np. z parafiną.

Żel pod prysznic malina i piwonia urzeka swoim owocowo-kwiatowym zapachem. Po jego otwarciu czuć cudowną malinkę wymieszaną z kwiatowym aromatem, która przenosi nas w letnie klimaty. Sam żel bardzo dobrze pieni się i wystarczy tylko jego niewielka ilość aby nasza skóra była dobrze oczyszczona i odświeżona. Nie wysusza skóry ale również i specjalnie nie nawilża jej. Nie jest to wada, gdyż skórę nawilżamy innymi kosmetykami. Pielęgnujący balsam do mycia z masłem arganowym, woskiem pszczelim i olejkiem różanym zawiera cenne składniki, które mają właściwości nawilżające, odżywcze i regenerujące. Dzięki nim balsam jest delikatny i bardzo dobrze oczyszcza i nawilża ciało. Otula pięknym zapachem olejku różanego, który utrzymuje się jeszcze długo po kąpieli. Musze przyznać, że balsam ten bardzo przypadł mi do gustu. Pielęgnacyjny krem do ciała z masłem shea i akacją bardzo dobrze pielęgnuje suchą skórę. Zawarte w nim masło shea nawilża i natłuszcza nasze ciało, jednocześnie regenerując je i odżywiając. Natomiast akcja nadaje mu piękny zapach. Krem ma bardzo fajną konsystencję, dobrze pieni się. Skóra po nim jest jedwabiści gładka i pachnąca. Przy mojej suchej skórze krem bardzo dobrze spisuje się, ale oczywiści w połączeniu z dobrym balsamem do ciała. Podsumowując to wszystkie trzy kosmetyki niewątpliwie mają piękny zapach, dobrze pienią się i dzięki temu są bardzo wydajne. Skóra po nich ładnie pachnie, jest odświeżona i oczyszczona. Na pewno nie są to kosmetyki po których nie musimy sięgnąć po balsam nawilżający. W jakimś stopniu nawilżają skórę, ale w połączeniu z balsamem dają dopiero cudowny efekt. Kąpiel z nimi to sama przyjemność. Jestem pewna, że zagoszczą u mnie na stałe.

Ja polecam krem do mycia masło shea&akacja firmy Le Petit Marseiliais. Dla mnie rewelacja. Mam mało czasu na pielęgnację po kąpieli, a po użyciu kremu skóra, zwłaszcza na nogach jest nawilżona i nie wymaga dodatkowych działań pielęgnacyjnych. Do tego ładnie pachnie :) #ambasadorkaLPM

Hej :) jestem #ambasadorkaLPM aktualnie testuje produkty do kapieli, pierwszym produktem ktory chciałam przedstawic jest Kremowy zel pod prysznic Malina i Piwonia, jest to zel o słodkim zapachu ale jak dla mnie i córy bardzo przyjemny, fantastycznie sie pieni a kapiel jest bardzo relaksujaca, niestety mi sie zapach dlugo nie utrzymywal na skórze ale za to bardzo fajnie nawilza i odzywia skóre, jest takim przedłuzeniem lata ktore juz sie konczy. Drugim produktem jest Pielęgnujący Krem Do Mycia Masło Sha i Akacja, jak dla mnie super konsystencja ale mnie zdowalajacy zapach który jest słaby ale nie mdły, lekki krem bardzo intensywnie nawilza skóre co juz po pierwszej kapieli mozna odczuc, kapiel równiez jest relaksujaca za to trzeci produkt to jak dla mnie numer 1 , jest to Pielęgnujacy Balsam Do Mycia z Masłem Arganowym, Woskiem Przeczelim i Olejkiem Różanym. Balsam ten ma swietna konsystencje a zapach od razu unosi sie po całej łazience, długo utrzymuje sie bardzo długo na skórze i jest delikatny. Nawilzenie skóry po kapieli jest wyczuwalne co jest dla mnie bardzo istotne, składniki sa w nim pochodzenia naturalnego jak w dwóch poprzednich produktach co nie jest szkodliwe dla srodowiska. Pozdrawiam #AmbasadorkaLPM :)

Jestem Ambasadorką Le Petit Marseillais. każdy z trzech produktów do mycia ma inna konsystencję : żel, krem i balsam. 1.Żel pod prysznic Malina i Piwonia - niesamowity zapach, świeży i intensywny. Uwielbiam zapach piwonii, także ten żel przypadł mi bardzo do gustu. Po kąpieli długo czuć zapach na skórze. Konsystencja trochę płynna, ale łatwo rozprowadza się na skórze. 2.Krem do myci Masło Shea i Akacja - jak sama nazwa wskazuje, kremowy i delikatny. łatwo rozprowadza się na skórze. całkiem dobrze nawilżył moją skórę. Zapach delikatny i przyjemny. Konsystencja lekko płynna, bardziej kremowa od żelu. 3.Balsam do mycia Masło Arganowe, wosk pszczeli i olejek różany - Najgęstszy z tych trzech produktów. Dokładnie oczyszcza skórę pozostawiając ją nawilżoną. Można po nim zrezygnować z używania balsamu. Bardzo przyjemny zapach. Marka proponuje dużą różnorodność zapachów, każdy z nas na pewno znajdzie coś dla siebie i swoich bliskich. #ambasadorkaLPM

Gość gość
jako ambasadorka mialam mozliwosc przetestowania produktow marki .zel i masla do kapieli to produkty ktore dobrze sie sprawdzily ,skora jest nawilzona,delikatne naturalne zapachy,miekka skora i nie pozostawiajace uczucie tlustego na skorze.ogromny wybor innych zapachow powoduje ze kazdy moze znalezc cos dla siebie.z czystym sumieniem moge polecic produkt.#ambasadorkaLPM