Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z własnym orgazmem.

Polecane posty

Gość gość

Hmm... Temat rzeka. Mam 30 lat w związku z mężem jestem 5 lat. Mamy 4 letnie dziecko. Ślub wzięliśmy miesiąc temu. Ostatni dobry seks miałam z poprzednim partnerem. Mój obecny mąż w łóżku nigdy nie był najlepszy. Wcześniej jednak udawało mi się osiągac z nim satysfakcję. Od pewnego czasu straszna lipa. Myślę że moje libido jest w porządku. Próbuję staram się,ale coraz częściej popadam w frustrację. Marzę o kochanku. Ktoś coś... poradzi? Pomoże?

kochanka wybij sobie z głowy jezeli kochasz męża i chcesz z nim być :) moja rada? bądź czasem ostra powiedz mu czego chcesz! to działa a jak nie zadziała kup sobie wibrator niestety czasami jest lepszy od mężczyzny ;)

Gość gość
Obawiam się że wibrator mi nie wystarczy (mam kilka, i dostęp do dobrych filmów z serii onanix:)) A męża kocham, choć nasza miłość podyktowana jest faktem posiadaniem wspólnych dzieci i względami ekonomicznymi. Miałam okazję kilkakrotnie na tzw. skok w bok i żałuję, że nie poszłam na całość. W końcu czego oczy nie widzą... Oh życie-pelne kompromisów.