Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiek , dojrzalosc , sila , staly dochod , wyglad co jest potrzebne do milosci ?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam . Ostatnio dreczy mnie pewna mysl apropo zwiazkow . Mianowicie tak obserwuje niektore pary i znajome i zastanawia mnie jedno dlaczego koboety wola wiazac sie z starszymi facetami o 10 lat lub wiecej . Dajmy na to mam 20 lat podchodze do zycia dojrzale . Pracuje trenuje zarabiam i spotkam dziewczyny w moim wieku . Poznamy sie chodzimy itd az tu nagle zmieni swe zwycaje i vd chciala faceta duzo starszego lub od poczatku takiego by chciala. Byla tylko ze wzgledu na swoje zachcianki . I zalozmy ze powie mi ze sory nie jestem dojrzaly na cos stalego . Mhm rozmowa miedzy nami bylaby dojrzala zachowania tez . I co ona przez to mialaby na mysli czy jestem czy mam zbyt malo kasy lub nie mam mieszkania i powie mi ze np jestem za mlody i niedojrzaly . I tak zastanawiam sie nad taka prawdopodobna sytuacja i wynika z tego ze nie chodzi o wiek ale o dochod . Gdybym natomiast zwiazal sie z dziewczyna w wieku ggimbazy i bylibysmy razem i nagle okaze sie ze bd nas wytykac palcami za nasz wiek . My bysmy sie usprawiedliwiali ze polaczyla nas milosc . I teraz mam dla Was jedno pytanie czy milosc tak naprawde jest czy jej niema . Obserwowalem nieco swiat i zauwazylem ze to tylko produkcja jeden wielki bajzel . Liczy sie tylko kasa . I nwm czy warto wiazac sie z kobieta czy rzucac jedna po drugiej . Wtedy bylbym tym zlym typowym facetem . Prosze Was o porade bo cos mi tu nie halo . I prosilbym o wasze opinie jakich wolicie facetow serdecznie pozdraeiam i prosze o odpowiedzi .

Gość gość
nie kazda tak ma, glowa do gory

Gość gość
Rwij malolaty a nie wyrachowane suki.