Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zakochałem się w Ukraińce

Polecane posty

Gość gość

co z tym zrobić?

Gość gość
"ukrainka" piszemy z małej. Tfu ukry to najgorszy śmieć ludzki jest:o

Gość gość
ona jest chyba Polką w istocie, po tych co przeżyli

Gość gość
gość dziś Ty glupia polko Ukrainki sa wspaniale odczep sie od nich!

Gość gość
A Ukraińcie to te wspanialsze?

Gość gość
To prawda Ukrainki są lepsze od Polek

Gość gość
Serce nie sługa. I nie słuchaj, że s****wo itd. Bo gdyby każdego ładować do jednego wora to całe kafe to kur/wy i niedoje/by.

Gość gość
To ja napiszę jako mężczyzna. 2 lata byłem z Ukrainką. Nie powiem była miła, usłużna pod każdym względem (seks), rozmowy tylko o miłości, zazdrosna do granic wytrzymałości, gotowała, sprzątała, plotkowała, obgadywała wszystko co się rusza.Jakkolwiek dawanie du/py o każdej porze dnia i nocy jest dla mężczyzn wskazane, zazdrość z którą przyszło mi się mierzyć, już trochę mniej., Urządzała dantejskie sceny, w których zarzucała mi zdradę, to, że jej nie kocham, że wolę kolegów (czasem ta odskocznia ratowała mi życie;)), że się do niej nie przytulam na ulicy, że nie trzymam jej za rękę i nie patrzę cały czas w oczy...ufff. Powiem jedno, przez 2 lata prawdziwe pranie mózgu przeszedłem i coś wtedy we mnie pękło. Powiedziałem jej, że z nami koniec. No i wtedy się zaczęło. Wrzaski, krzyki, przekleństwa, złorzeczenia (doskonale znała brukowy język polski, co ciekawe), wyzwiska, a wszystko okraszone tonami wymuszonych łez (to dziwne, że były momenty, kiedy nie miała siły udawać tego płaczu, jak padały z mojej strony argumenty dlaczego z nią nie mogę być)święty by się załamał. Ale nie ja bo ją już dobrze poznałem. Powiedziałem jej, że to konieczne bo inaczej w przyszłości, ona w przypływie zazdrości i "miłości" wsadzi mi nóż w plecy. Powiedziałem jej, że nie tak rozumiem "miłość", że ona przekroczyła w swoich działaniach granicę, na którą nie muszę się godzić. Rozstaliśmy się mimo wszystko na dobre, ale Ukrainki są tylko dla chorych psychicznie mężczyzn. Ja jestem jeszcze w pełni sił umysłowych, mam taka nadzieję, dlatego nigdy więcej i po wsze czasy z Ukrainką nie wejdę w związek.

Gość gość
One często udają zakochane aby złapać męża Polaka i żeby dostać obywatelstwo

Gość gość
To jest dziwny naród. Chłopy chleją palą są skorzy do bijatyk ale i tak o wiele lepsi od bab:(