Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama powiedziała do bratowej że to też jej dom

Polecane posty

Gość gość

Aż piany mi się w ustach zrobiła. Nam delikatnie sugeruje że czas się wyprowadzić a dzisiaj prosiła bratowa żeby przyjechali na tydzień i jeszcze powiedziała że to też jej dom i może przyjeżdżać kiedy tylko chce i na ile chce. Od kiedy to obca baba ma jakieś prawo do naszego domu? Po dwa też tu mieszkamy i też mam coś do powiedzenia. Co myślicie o tym? Ja to odebrałam jako egoizm ze strony rodziców

Gość gość
Wyprowadzcie się

Gość gość
to, ze cie wlasna tesciowa traktuje jak obca babe, to nie znaczy, ze twoja matka traktuje tak zone twojego brata. a co mysli o tym twoj maz? jako obcy facet, zupelnie na tej samej pozycji co ta bratowa, jak on sie czuje, kiedy TY- jego wlasna zona, uwaza, ze jest obcym dla tego domu, bo nie urodzil sie z twoich rodzicow?

Gość gość
Ale mój mąż to co innego. On tu mieszka od dawna i jest jedynym mężczyzna w tym domu i wykonuje tu dużo roboty a ona? Ledwo rok po ślubie i okazuje się że ma takie prawo jak cała reszta. Uważam że ona omamiła moją mamę i coś kombinuje. Weźmie ją dwa trzy razy do siebie, zasponsoruje fryzjera, kosmetyczka, weźmie na zakupy i tak sobie ją urobiła że mama wpatrzona w nią jak w obrazek. A mi później w domu truje

Gość gość
bratowa to żona brata wiec co w tym złego , że tak powiedziała . Skoro to dom rodzinny brata to równiez bratowej .

Gość gość
uuuuu egoizm i zazdrosc autoreczko ?

Gość gość
nie hipokrytko, twoj maz jest takim samym obcym facetem, jak ta bratowa babą :O i jezeli ci przeszkadza, ze twoja matka traktuje zone brata tak samo jak twojego meza - jak dzieci, ktore wyscie wybrali na partnerow zyciowych, to sie wyprowadz. bedziesz w swoim wlasnym domu (nie twoich rodzicow) ustalala swoje prawa, a kiedy twoje dzieci dorosna i ozenia sie/wyjda za maz to bedziesz wredna jedza tesciowa na jaka juz teraz masz zadatki 😴

Gość gość
Hipokrytka to moja mama. Podkreślam mój mąż to co innego. Dużo tu w domu remontował, naprawił ogrodzenie i masę innych rzeczy a ona? I jeszcze mama dopytuje jak tam budowa i kiedy się wprowadzamy. To obca baba ponosząca się po cudzym domu

Gość gość
gość dziś Hipokrytka to moja mama. Podkreślam mój mąż to co innego. Dużo tu w domu remontował, naprawił ogrodzenie i masę innych rzeczy a ona? I jeszcze mama dopytuje jak tam budowa i kiedy się wprowadzamy. To obca baba ponosząca się po cudzym dom x dlatego mieszka bo remontował . Dlatego remontował bo mieszka . Jesli twoja bratowa zamieszkała by na stale tez by remontowala i odwrotnie . To jest dom rodzinny wiec wszytskie dzieci i ich małzonkowie maja takie same prawa .

Gość gość
Podkreślam mój mąż to co innego. -- i walsnie dlatego jestes hipokrytka, idiotko :O dokladnie jak napisal gosc: 'dlatego mieszka bo remontował . Dlatego remontował bo mieszka' proste. bratowa placi za kosmetyczke czy fryzjerke twojej mamie, a ty co robisz oprocz rzadzenia sie w domu swoich rodzicow i obgadywania wlasna matke??

Gość gość
Twój mąz to nie co innego !!!! dom rodziny jest domem dla dzieci i ich małzonków czyli równiez dla twojej bratowej !!! i mam miał prawo tak powiedziec . A jesli bratowa tam zamieszka to pewnie tez zrobi remont - logiczne , ale widze ze nie dla ciebie . Fryzjer kosmetyczka - mile widziane , dlaczego ty mamy tam nie zaprosisz ?>

Gość gość
Bardziej prosto sie nie da : ty i twój mąz mieszkcie tam dlatego remontujecie . Bratowa nie mieszka na stałe ale jest mile widziana dlatego zaprasza mame /tesciowa do fryzjera kosmetyczki . AA swoja droga obawiasz sie konkurencji czy czego ?