Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zakola i rzadkie włosy

Polecane posty

Gość gość

Może doradzicie facetowi? Mimo zaledwie 19 lat doczekałem się już naprawdę pokaźnych zakoli i znacznie przerzedzonych włosów. Z tego względu już od mniej więcej trzech, czterech lat mam ciągle tę samą fryzurę. Szczerze mówiąc nigdy zbytnio mi się nie podobała, ale noszę ją aby markować te mankamenty. O ile jednak w zamkniętym pomieszczeniu jako tako spełnia swoją funkcję, tak już przy wietrze, deszczu, jakiejkolwiek aktywności fizycznej, zakola stają się widoczne dając nieciekawy efekt. Stąd też moja prośba o pomoc w doborze nowej fryzury. Chciałbym wreszcie spróbować czegoś nowego, co jednocześnie nie będzie odstraszało i pozwoli maskować braki we włosach. Zdaję sobie jednak sprawę, że może to być bardzo ciężkie albo nawet niemożliwe. Ścinanie na łyso jednak póki co nie wchodzi w grę. I tak mnie to czeka w niedalekiej przyszłości, toteż chcę się nacieszyć włosami póki mogę. Poza tym wiem, że ścięty na łyso będę wyglądał przekomicznie (niezbyt ciekawy kształt czaszki, cofnięty podbródek, duży nos i wciąż chłopięce rysy twarzy). Jakiekolwiek zaczesywanie również zwykle kończą się fiaskiem. Mam na tyle cienkie i słabe włosy, że te co chwila opadają na czoło i przylegają do głowy. Jeśli ktoś chciałby doradzić, dajcie znać, a założę konto i w prywatnej wiadomości podeślę zdjęcia obecnej fryzury.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować