Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy twarz tego mężczyzny jest piękna opinie

Polecane posty

Gość gość

Oglądam włoskie video na youtube i nie tylko, trafiłam na to, jak myślicie, czy ten człowiek jest piękny? Czy jego twarz jest piękna? Szanujcie go, bez jakichś wulgarnych komentarzy! https://vimeo.com/71326473

Gość gość
Czemu akurat ksiądz? ;P

Gość gość
Bo oglądam rzeczy związane z Dniami Młodzieży, więc prawdopodobienstwo wystąpienia tam ksiedza jest duże Ja myślę że on ma bardzo miłą twarz i że całkiem ładny jest

Gość gość
nie podoba mi sie. juz ladniejszy byl starszy ks dzis przy Aniele Panskim na tvp 1

Gość a gdyby wasz synek
Sprawdzić, czy nie ksiądz.

Gość gość
gość dziś hahaha :D

Gość gość
bardzo ładny

Gość gość
znaw wloski ale goscia za cholere nie rozumiem... ps- zwykly goscu- rewelacji nie ma...

Gość gość
Nie podoba mi się południowy typ urody

Gość gość
dziś haha, to dziwne! powinieneś/naś rozumieć.... on z Turynu

Gość gość
gość dziś nie wiem skad goscu jest ale ja go nie rozumiem... ja z neapolu- to pewnie dlatego hehhe :)

Gość gość
on jest z miasteczka pod Turynem i mieszka w Turynie (po prostu przeczytałam gdzieś, nie śledzę go haha), może dystans powoduje niemożliwosć zrozumienia zainteresuję się chyba włoskim językiem, ciekawe jak to wygląda z róznicami w regionach

Gość gość
roznice w regionach sa ogromne... kazdy region ma "wlasny wloski"... Ja jestem z Neapolu a wloskiego nauczylam sie z telewizji. Pomimo tego ze wlosi z polnocy mowia jaknajbardziej po "wlosku" to i tak lepiej i bardziej zrozumiale gada mi sie z osobami z poludnia... Cholerny dialekt.. :)

Gość gość
gratulacje jeśli nauczyłaś się tylko z telewizji! mi też języki łatwo przychodzą, jak słucham tego księdza mam ochotę trochę się nauczyć, bo nie znam w ogóle tak fajnie, miękko mówi

Gość gość
gość dziś ja wloskiego nauczylam sie maszerujac ze slownikiem wokol mojego pokoju i gadaja ze sama soba... Wielkim plusem dlamnie bylo to, ze jestem strasznie wygadana i trafil mi sie kumpel wloch... Mialam 20 lat a wlochu mial ok 60... Byl wdowcem. Na poczatku do mnie podbijal... ale jak dalam mu do zrozumienia ze ja latwa ani chetna nie jestem- gośću wyluzowal... zaprzyjaznilismy sie.. zgralismy sie niesamowicie- oboje lubielismy na te same tematy gadac i wogole.. gosciu mial slaby wzrok przez swoj swoj wiek, przez co ja bylam wybawieniem prowadzac jego samochod.. Gadalismy doslownie o wszystkim... Pewnego dnia ten Neapolitanczyk zaprosil mnie na obiac (zawsze jedlismy razem) ale tym razem z jego dziecmi.. Przy wszystkich oswiadczyl ze jestem dla niego jak corka.. Lubielismy sie bardzo i szanowalismy sie.. Nie widzialam go odkad wyjechalam do uk... tak bardzo mi przykro poniewaz nie wiem czy on jeszcze zyje... Niedlugo (za kilkamiesiecy), odwiedze Cie Ottawio- obiecuje ...

Gość gość
Piękna historia... naprawdę a jak długo go już nie widziałaś?

Gość gość
cholera... juz 10 lat.. za dwa tygodnie kupuje bilet do neapolu i lece go odwiedzic... mam nadzieje ze moj Ottavio jeszcze jest tam... dopiero niedawno przypomnialam sobie o nim- osobie na ktora moge zawsze liczyc i ktora w sposob trafijajacy domnie powie - olej to :)) Nie widzielismy sie juz ponad 10 lat i dopiero teraz, po poznaniu wiekszosci ziemian- rozumiem, ze to byl moj prawdziwy przyjaciel... cholera- az mi sie plakac che... i wlasnie placze...

Gość gość
szkoda że nie miałaś z nim jakiegoś kontaktu.... jeśli możesz, napisz kiedyś tu czy Ci się udało go spotkać nie płacz, niedługo się spotkasz ze swoim przyjacielem...

Gość gość
gość dziś jestes tak niesamowice przychylny ze ze az mam zamiar kupic i Tobie bilet zeby razem do Neapolu w poczukiwaniu mojego Ottavioa sie wybrac...

Gość gość
niewazne czy jestes kobieta czy mezczyzna... wazne ze rozumiesz sytuacje... to jak? jedziemy za dwa tyg razem do neapolu czy nie??? moj mail: fafi55301@wp.pl

Gość gość
To niesamowicie miłe z Twojej strony! Ty wydajesz się być bardzo miłą osobą, niestety mam ogrom nauki i ciężką sytuację na uniwerku i nie dam rady... Ale wzruszyła mnie Twoja historia, mogę napisać do Ciebie i pytać czy Ci się udało? bardzo dziękuję za ten piękny gest!

Gość gość
Wzrusza mnie ten internet czasami.. wstawiam film z księdzem i pytam ludzi czy ładny i ktoś przychodzi ze swoją piękną historią... naprawdę mam nadzieję że znajdziesz swojego przyjaciela, żal tylko straconych dni

Gość gość
teno daj spokoj... jedziemy razem pod neapol czy nie??? jak juz wspomnialam- nie interesuje mnie jakiej plci jestes.... wazne ze problem rozumiesz... napisz do mnie na maila... dogadamy sie co do wylotu...

Gość gość
Ktoś wstawia tonik z pytaniem czy facet jest piękny A Ci nawijaja o Turynach, regionach, biletach, nowonoo przeee...

Gość gość
Nie mogę niestety, bo w tym czasie muszę ratować moje studia, o ile uda mi się jeszcze je uratować

Gość gość
heheh, no to wypowiedz się czy facet piękny dygresje są fajne

Gość gość
do pani z Neapolu, rozumiem problem, dziś odezwał się do mnie przyjaciel za którym bardzo tęsknię od kilku lat i te kilka słów od niego mnie bardzo ucieszyło więc rozumiem jak tęsknisz za swoim przyjacielem

Gość gość
gość dziś wez nie przesadzaj... to Ci bilet kupie... nic nie wydasz... studentko/studencie