Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wykładowca...

Polecane posty

Gość gość

Zakochalam sie w wykladowcy. Jest stosunkowo młody i strasznie przystojny...dlaczego muszę być taka nieszczęśliwa? on jest zupelnie nieosiagalny. Jeszcze jak swietnie wyglada w pracy..

Gość gość
agaga mefedronowa geba juz wstawila sobie kly i czekat teraz na wrzesniowa wizyte u dermatologa? przywozi se jeszcze tureckie sweterki z RFN-u? :D

Gość gość
Wykładowca nigdy nie zwiąże się ze studentką. Musisz się wyleczyć kochana :)

Gość gość
Mój obiekt nie jest psychopatą...:D to bardzo kulturalny, ciepły człowiek- jest lekarzem. Poradzcie coś bo zupełnie nie mogę się przez niego uczyć a czeka mnie poprawka.

Gość gość
a tamten knur. jest i codziennie sie modle by go zmietlo z tej ziemi. gdyby nie on juz dawno bylabym matka, zona etatowa pracownica z wlasnym domkiem. szuja j****a i na chuj mi wieprza rzucono na sciezke zyciowa.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , czy jestes w jego typie czy nie, czy jestes w stanie wzbudzic jego uwagę, co on o Tobie będzie myslal jak zrobisz pierwszy krok i czy warto ,napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
tarocistkasofii@wp.pl tarocistko wyslalam ci maila, a nie odp. tu Ilona. pytalam Ci sie jakie mam szanse u Gniewka- wykladowcy towaru w Lidlu, po godz. studencie zaocznym na prawie i zapalonym informatyku. odpisz