Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leczenie nieplodnosci,niby juz ok a ciazy brak

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny o dziecko staram sie 2 lata,rok temu poronilam.Od kwietnia jade na luteinie na wydluzenie drugiej fazy.Od lipca tj juz dwa cykle za mna z clostil.Monitoring juz wszystko super,wczesniej pecherzyki nie rosly.Ciazy nadal brak.Wiem mam jeszcze 4 cykle z tymi lekami,ale skoro teraz sie nie udalo to czemu mialoby sie udac w mastepnym? Doradzvie cos,czuje tez,ze chyba mam blokade psychiczna.Jak sie jej pozbyv?

Gość gość
A dlaczego pęcherzyki Ci nie rosły?brałaś jakieś leki?

Gość gość
Po poronieniu rosly np do 12 i nic dalej sie z nimi nie dzialo,testy owulacyjne byly negatywne,monitoring tez nie wskazywal,ze bedzie owulacja.Teraz przy tych lekach miby wszystko ok,ale i tak nie zachodze

Pierwsza udana ciąża to był u mnie bodajże 4 lub 5 (nie pamiętam dokładnie) cykl na clo, przy czym ostatni, skuteczny, był z podwójną dawką, skoro po 1 tabletce ciąży nie było. Wtedy urosły trzy pęcherzyki, zamiast jednego :), powstały bliźniaki. Głowa do góry, masz jeszcze kilka miesięcy na tym leku, a potem są następne jeszcze.

Gość gość
Dziekuj***ardzo mnie pocieszylas :) czyli nadal nusze miec nadzieje :)

Pewnie, że trzeba mieć nadzieję :) Podpowiem, że przy aktualnej ciąży udało się w pierwszym cyklu na clo, a bez niego nie wychodziło i nie wychodziło. Także głowa do góry, uda się, jeszcze kilka miesięcy zapasu, a potem - nawet jakby na clo się nie udało, są następne leki (aczkolwiek już nie tak tanie :D).

Gość gość
Oby sie udalo,jedna dziecko juz mamy,druga poroniona wiec chyba nic zlego sie nie dzieje,no juz sama nie wiem.Pozdrawiam

Gość gość
idz do psychologa do poradni zdrowia psychiczneo bo to moze byc cos w tobie psyche- czyli dusza moze zaproponuje ci terapie psycholog w poradni zdrowia psychicznego jest na nfz.

Gość gość
chciaz masz owulacje ja nie mam :( jaka dawke clo bierzesz? u mnie dawka 1*1 juz nie dziala :(

Gość gość
Bralam przez dwa cykle 1 tabletke od 4-8 dc i 3 cykl zaczelam i dawka ta sama

Gość gość
Lekarz stwierdzil,ze dawki nie zwiekszamy bo na tej jest ok.Zobaczymy jak sytuacja wyglada za pare dni na monitoringu..

Gość gość
Tu autorka,tak czytam i czytam bo temat znajomy :) Robilam hsg,ciaza w tym samym cyklu. Czyli musialobyc cos przypchane.