kalistra 0 Napisano Sierpień 22, 2016 Było już wiele porad tego typu ale jakoś nie znalazłam odpowiedniego pomysłu... Ale od początku... Spotykam się z facetem od około pół roku i niebawem będzie świętował imieniny... I tu jest problem bo jak nigdy nie mam pomysłu na prezent. Coś o nim - ma 29 lat pracuje i oprócz tego prowadzi gospodarstwo, więc jest strasznie zabiegany i praktycznie nie ma czasu na jakieś zainteresowania. Więc trudno pójść tym tropem. Od razu zaznaczam też że odpadają jakiekolwiek kosmetyki bo już ode mnie dostał przy okazji urodzin. Nie musi to być jakiś wypasiony prezent, może być po prostu upominek bo oboje uważamy że liczy się pamięć a nie to kto co podarował i za ile. Ale jednak jakiś "załącznik" do życzeń by się przydał... Przy okazji urodzin próbowałam go podpytać co chciałby dostać to usłyszałam że nie chce nic bo wystarczę mu ja. Więc jak widzicie przypadek beznadziejny - zwykle to ja podsuwam pomysły na prezent innym a tutaj czarna dziura :( Ma ktoś jakiś pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach