Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakich krajach są według was najprzystojniejsi faceci i najładniejsze kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Mam na mysli twarz, gdzie jest wg was najwiecej ładnych ludzi ? Bo wg mnie faceci najfajniejsi - Norwegia/Dania lub Włochy (zalezy czy ktos lubi jasnych czy ciemnych) a kobiety raczej wschodnia Europa - Polska, Czechy, Słowacja, Ukraina i Ameryka Południowa (mowie o tych naturalnych, kobiecych, cycatych laskach, często zaniedbane lub kiczowate ale moim zdaniem są bardziej atrakcyjne niz sztywne Niemki i Holenderki)

Gość gość
ja wiem kto jest najbrzydszy Anglicy Polacy Rosjanie

Gość gość
Cała Skandynawia oraz Chorwacja. Mmmm, Chorwaci!

Gość gość
Najładniejsze: Japonki Najbrzydsze: Polki Najprzystojniejsi: Włosi Najmniej przystojni: Chińczycy i czarnoskórzy.

Gość gość
Najpiękniejsze są te co wygrywają miss świata czyli latynoski

Gość gość
Latynoski są ladne bo zrobione przez chirurga. Chyba nigdy nie widziałes prawdziwej naturalnej latynoski, taka ''baba'' na 120%, tzn wielka dóópa, wielkie cyce, lekka nadwaga lub tzw kobieca masywna budowa ciała, wielu facetom to się podoba, typowa Brazylijka czy Kolumbijka to wlasnie taka matrona, u nich wczesniej dzieciaki dojrzewają niz w Polsce, tam 13 letnia dziewczyna jest juz dojrzala fizycznie, ma cycki jak dorosla kobieta.