Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje mi przytulenia do kobiety :(

Polecane posty

Gość gość

26 lat, wysoki brunet, niebieskie oczy pracuje, mieszkam sam, mam auto ale co z tego wszystkiego jak nie mam tej Jedynej i nigdy nie miałem:( bo w dzieciństwie zawsze miałem nadwagę i byłem nieśmiały dopiero po 20stce jak sie uniezależniłem i poszedłem do pracy, miałem trochę swojej kasy to zacząłem się odchudzać, sportowy tryb życia, zmiana stylu ubierania ale jednak jakaś taka niepewność we mnie dalej siedzi, jestem domatorem, nie lubie głośnych imprez w tłumie, czy mam szansę na poznanie fajnej spokojnej dziewczyny z konserwatywnymi poglądami, marzącej tak jak ja o szczęśliwym związku, ślubie i własnej rodzinie?

Gość gość
widać że jesteś desperatem

Gość gość
no trochę pewnie tak :( ale czy to takie dziwne ze potrzebuje miłosci i kobiety? od niedawna wpadlem właśnie na pomysł by może przez internet spróbować kogoś poznać, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Niby nie jest mi źle samemu ale jak widze zakochane pary na dworzu w parkach na plaży to aż mi się przykro robi czasami, tak samo jak wracam do pustego domu i nawet nie ma sie do kogo odezwać, a o przytuleniu to juz calkiem moge pomarzyć.

Gość gość
nie poznasz bo jesteś nieśmiałą pizdą. lepiej zostaw kobiety dla prawdziwych mężczyzn i się nie rozmnażaj 🖐️

Gość gość
gdybyś nie był totalnym nieudacznikiem znalazłbyś w realu jak każdy normalny facet

Gość gość
to jak zmienić się w pewnego siebie badboya? zawsze chciałem taki być, taki pewny siebie luzak, biorący życie na lajcie, bez spiny, ciągły luzik, bezproblemowość, traktowanie życia jak zabawe a nie jako jakąś śmiertelnie poważną rzecz