Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezka123

18ste urodziny co i jak?

Polecane posty

Gość imprezka123

Witam :) Za niedługo będę obchodziła swoje 18 - ste urodziny. Zaczęły się pierwsze rozmowy z rodzicami na ten temat. Ustaliliśmy, że imprezy w restauracji nie będzie powody są dwa: liczba osób i wydatki które niedawno były poczynione (Komunia Święta siostry, 2 razy zepsuł się samochód, wakacje itp). Mama wpadła na pomysł wynajęcia samej sali bez kelnerów, jedzenia - tym zajmiemy się my. Chciałam, abyście pomogli mi w dwóch kwestiach: - Czy urodziny z rodziną (ok. 25os) i znajomymi (min 12) się udadzą? Chodzi mi tu o pogodzenie osób starszych z młodzieżą. Oraz - 12 koleżanek to minimum jakie zaproszę, nie da rady skrócić listy. Chodzi mi o to czy zapraszać koleżanki z chłopakami? Jeden z chłopaków jest raczej osobą specyficzną nie chciałabym go zaprosić ale wtedy moja koleżanka może poczuć się urażona, prawda? Lepiej przymknąć oko na jedną taką osobę i powiększyć grono znajomych czy zrobić rodzinno - babską osiemnastkę? Dziękuję z góry za pomoc :))

Gość gość
Z rodzicami trochę chala ale przynajmniej nikt Ci nic nie zdewastuje. Niektórzy po raz pierwszy alkohol wypija i tak im odwala ...

Gość gość
jak rodzice sa lajtowi to ich zaproś, lepiej zapros tez znajomych z osobami towrazyszacymi, zobaczysz że tamten ne bedzie mógł temu to wypadnie i lista sie wykruszy