Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćemilka1998855

500 plus ciaza drugie dziecko

Polecane posty

Gość gośćemilka1998855

Witam mam pytnie. Otrzymałam 500plus na pierwsze dziecko które samotnie wychowywałam ze wzgledu na dochód. Teraz jestem w zwiazku z innym mężczyzną i spodziewamy sie kolejnego dziecka (uodzi sie na koniec marca). Moje pytanie: czy jak złożę wniosek na drugie dziecko tamte pieniadze zostana wstrzymane? teraz na pewno przekroczymy próg dochodowy.

Gość gość
Gdzie tam do marca ? Jeszcze nie wiadomo co się wydarzy !

Gość gość
Kolejny pasożyt, rozkłada nogi a potem myśli jak wyciągnąć kase :o

Gość gość
Na pierwsze dziecko kasa jest jak nie przekraczasz dochodu czyli zostanie wstrzymane :)

Gość gość
Bosszz tylko rodzenie dzieci jej w glowie

Gość gość
Najpierw urodz dziecko. Nie licz na "drapane " moim zdaniem te 500 Plus nie jest pewne więc lepiej pracy szukać .

Gość gość
Co za idiotka :o

Gość gość
co za idiotka- bo dzieci rodzi? no, zadna nie powinna rodzic! niech za 10 lat przyjedzie tu 3 miliony ukraincow z dziecmi, i niech unia dolozy jeszcze z 5mil arabow z 3 zonami kazdy i po 4 dzieci z kazda zona, zeby te zalosne panstewko zwane polska przetrwalo :O

Gość gość
Polska nie jest zalosna. To piękny ktraj ale spójrz co sobie sami ludzie robią? Skazuje się na biedę licząc na ochlapy od państwa.

Gość gość
i dlatego polacy to NAJGORSZE pod sloncem wredne, jadowite zlo na swiecie :O takich zakompleksionych, zawistnych pasozytow nigdzie indziej nie ma! nie zrobie tak by miec lepiej - ale zrobie wszytsko co w mojej mocy by inny nie mial!!! to jest wasza jedyna motywacja!!! nie to by sobie polepszyc warunki! by sie sobie lepiej zylo! NIE! wasza motywacja do zycia w tym, zalosnym polskim spoleczenstwie jest tylko jak tu zrobic by inni mieli jeszcze gorzej! a jak nie macie na to wplywu to wylewacie tez zalosna frustracje na forum anonimowo, bo gdybyscie mieli to w twarz komus powiedziec, jakiejs matce z 2 dzieci to by was wykrzywilo z miejsca :O zalosne podludzie :O

Gość gośćemila
Hehehe jakie poruszenie. Tak sie sklada ze pracuje i niezle zarabiam narzyczony bardzo dobrze. Ale jak panstwo ciagnie ode mnie podatki place zus a chodze i tak prywatnoe do lekarzy bo to jakas kpina. To uwazam ze jesli sie cos nalezy to biore. Dziekuje za wiadomosc o wstrzymaniu o to mi chodzilo wlasnie. Ludzie jestescie zalosni z tymi komentarzami ale takiego poziomu spodziewalam sie po tym forum. Najbogatsi sie bogaca bo nie sa glupi