Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku wasi mężowie zostali ojcami?

Polecane posty

Gość gość
W marcu zostaniemy rodzicami, mamy po 26 lat. Raczej jedno chcemy, tzn ja chcę.

Gość gość
34 i wcale nie uważam, że to późno. Dla nas w sam raz.

Gość gość
27 spełnia się w roli ojca wzorowo

Gość gość
gość dziś Jw. Mój mąż ma 33 lata, ja mam 24 i chętnie bym poczekała jeszcze kilka lat on chce dziecko juz teraz bo i tak ojcem zostanie w wieku 34 lat jakbym w ciążę teraz zaszła i mówi ze to i tak późno. x A nie przyszlo ci do glowy autorko, ze on czuje, ze majac lat 40 nie bedzie mial sily biegac za dwulatkiem? Moze nie chce sie uzerac z nastolatkiem majac 55 lat? Z mezem jestesmy w jednym wieku. Rodzicami zostalismy w wieku 24 i 26. Oboje nie wyobrazamy sobie miec teraz malego dziecka, mamy po lat 40. Owszem dla ciebie moze byc wczesnie, bo masz 24 lata, ale on czuje, ze to pozno.

Gość gość
Jak bym urodziła to miałabym 25 a on 34. Zdaje sobie sprawę ze dla niego to może być późno ale też wiedział ze wiąże sie z dużo młodsza osoba.

Gość gość
24 pierwsze, 30 drugie- ja o rok mniej. Planujemy kolejne.

Gość gość
Moj bedzie mial 34. Nie zawsze udaje sie tak w zyciu ze ma sie mlodo dzieci. Kiedy poznalam meza mial 29 lat, ja chcialam najpierw skonczyc studia i popracowac bo z domu nic nie dostalam a w takiej sytucji wychodzic z pod zaleznosci rodzicow pod zaleznosc od meza to nieodpowiedzialne

Gość gość
Ja mam prace i studia ale boje sie bo z praca jest roznie. Mąż w miare dobrze zarabia i ma stabilna prace.

Gość gość
mial 24 lata jak zostal tata po raz pierwszy.

Gość gość
Ale Wy późno z tymi dziećmi wszyscy :) Nie boicie się że jak na przykład macie 30 lat to w wieku 45 lat będziecie wychowywać porywczego 15-latka za którym już nie będziecie w stanie nadążyć? :/ Trochę późno podejmujecie takie decyzje, najlepiej urodzić dziecko do 25 roku życia.

Gość gość
No to ja bym sie wyrobiła ale mąż cóż niestety nie.

Gość gość
Moj maz ma 47 lat , codziennie biegi 10 km , jest szczuply i sprawny , mamy 11letniego synka i bez problemu za nim nadazamy , i na rowerze i na basenie ja sie nawet wspinam od czasu do czasu z synem wiec przestancie pierdaczyc ze po 40 to juz sie nie nadaza , to chyba jak sie jest inwalida na wozku a nie zdrowym czlowiekiem

gość dziś - w wieku 25 lat, to ja jeszcze byłam dziewicą :D Mnie się nie śpieszy. Prawdę powiedziawszy, totalnie nie czuję się gotowa na dzieci i nie wiem, czy to się kiedykolwiek zmieni.

Gość gość
Ja mialam 25 lat, maz mial niecale 24 (wiekowo rozni nas poltora roku). nie ukrywam, to byla wpadka, bylismy razem prawie 4 lata w chwili gdy zrozumialam ze jestem w ciazy. bylismy oboje troche zaskoczeni bo plany tyu slub i MOZE dziecko byly tak za 3 lata... coz, ale stalo sie i choc wtedy od 1,5 roku mieszkalismy poza \Polska gdzie aborcja jest legalna i nieodplatna, nie przeszlo nam to przez mysl (ale nie ma to zwiazku z religia, nie jestesmy religijni, slub mamy cywilny dziecko nieochrzczone). teraz dziecko ma 7 lat, jest super. my nadal mlodzi i jak widzimy, jak nasi rowiesnicy niektorzy sa na rozdrozu, co teraz- dziecko czy jednak jeszcze nie ... i nawet mowia nam jak nam zazdroszcza ze nasze juz takie duze a oni to beda musieli od poczatku wszystko .. coz, my tez kiedys musielismy od poczatku wszystko, gdy oni sie nam nami uzalali (nie wiem czemu), zaczynali kariere robic i szaleli na imprezach. teraz to my tez juz mamy fajne prace, duze dziecko z ktorym mozemy podrozowac (co robimy) i chodzic p ogorach (tez to robimy) . a oni panika i rozterki...

Gość gość
gość dziś Ale Wy późno z tymi dziećmi wszyscy usmiech.gif Nie boicie się że jak na przykład macie 30 lat to w wieku 45 lat będziecie wychowywać porywczego 15-latka za którym już nie będziecie w stanie nadążyć? :/ Trochę późno podejmujecie takie decyzje, najlepiej urodzić dziecko do 25 roku życia. X Moi rodzice mieli 38 i 39 lat jak się urodziłam i nie mieli problemu, żeby za mną nadążyć. Do 24 roku życia to teraz większość ludzi studiuje i to zdecydowanie za wcześnie na dziecko, zresztą sama mam 25 lat i tylko garstka znajomych ma dzieci i jest po ślubach. Dla mnie optymalnie to tak pierwsze dziecko 27-28 i po 3, 4 latach drugie, tak się będę starać i mam nadzieję, że się uda.

Gość gość
Pytanie jest o wiek facetów a nie kobiet.

Gość gość
co za pytanie, facet moze sie rozmnazac do poznej starosci, to kobiety maja ograniczenia-i dobrze, mozliwosc zajscia w ciaze i urodzenia to nie zaden luksus zeby sie pragnelo jeszcze po menopauzie, chciaz niektorzy uwazaja ze to najwieksze szczescie i jak sie skonczy, najlepiej odejsc z tego swiata

Gość gość
pierwsze dziecko w wieku 17 lat dzis nie mają zadnego kontaktu, byli młodzi i głupi, matka dziewczyny wszystko między nimi zniszczyła, zabrała córkęi wnuczkę -czyli córke mojego męża za granicę by młodzi nie mieli ze sobąkontaktu, oni chodzili ze sobą3 lata i było ok. matka go lubiła a gdy wpadła podobno matka robiła straszne awantury, gdy wyjeżdzała za granicę to rozeszła sieze swoim mężem bo on nie chciał jechac i był za młodymi by byli razem, z tego co mój mąż wie od tego pana to ta córka nie ułozyła sobie życia do dzis zyje pod dyktando matki , córeczkęmąż widział tylko 2 razy zaraz po porodzie, i tylko zdjęcia od tego pana, mażwtedy był młody wiedział co ma robić, one gdy wyjechały to mąż tej pani nawet nie wiedział gdzie i dlatego nie mieli ze sobą kontaktu, zresztą głupoty podobno naopowiadała tej dziewczynce o ojcu, nawet ten pan nie mógł zrozumiec co ta zona wyprawiała, uciekły nagle i przez kilka lat nawet on nie wiedział gdzie sa, ta dziewczyna tez miała 17 lat , ale ta matka była diabłem w ludzkiej skórze,,,,,,,,,,,, - drugie mając 30 lat -3 dziecko 35 lat jest wspaniałym ojcem

Gość gość
On 31 ja 25 - nie mamy jeszcze dzieci i nie planujemy na razie. Za bardzo cenimy swoje własne towarzystwo.

Gość gość
19. Ja 20

Gość gość
ja 24 on 20

Gość gość
do gość dziś - 59 lat i czwarte dziecko - ciekawie kiedy go wychowa,

Gość mama _zosi
Mój mąż miał 23 lata a ja 22 teraz jesteśmy rodzicami 6 letniej łucji i 2 letniej zosi