Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że IQ

Polecane posty

Gość gość

ludzi leniwych musi być wyższe, niż pracowitych, inaczej zginęliby, nie poradzili sobie we współczesnym świecie? Wiem to po sobie. Test na IQ rozwiązywałam 5 razy w życiu. Raz-pierwszy raz rozwiązałam go o czasie i zdobyłam 120 Drugi raz doszłam do połowy i mi się dalej nie chciało Trzeci raz po łebkach w czasie dwa razy krótszym niż przewidziany i wyszło mi 85 Czwarty raz również zaczęłam i coś mi przerwało Piąty raz od niechcenia w czasie o połowę krótszym ale do końca-ledwo co starczyło mi cierpliwości i uzyskałam 98 Tak się zastanawiam co by było gdyby mi się chciało tak jak mi sie nie chce. Moja 6 z kolei sympatia po polibudzie i studiach podyplomowych mawiała że, gdyby mi sie chciało tak, jak mi się nie chce to, nie mielibyśmy okazji się spotkać, bo pewnie rządziłabym jakimś mocarstwem .

Gość aut
Tak naprawdę nigdy nie siadłam do testu z nastawieniem że chcę go rozwiązać i się sprawdzić. Zawsze na zasadzie -szybko, bo mam ciekawsze zajęcia. Czyli tak naprawdę nie wiadomo jakie mam IQ bo żal mi czasu żeby to sprawdzić, zresztą doba dla mnie jest z 5 razy za krótka.

Gość gość
zacznijmy od tego że kobiety nie płacą za sex i mają pod nosem i jeszcze fajerwerki do tego.