Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adi 1na10 wygryw

Wygryw z ryjem 1na10 a właściwie dzięki niemu

Polecane posty

Gość adi 1na10 wygryw

Historia z mojego życia. Idziemy w 4 z "kuplami" na miasto (ja jako szofer,oni piją). Kumple ryje 6-8/10, ja 1-1,5. Siedzimy w pubie, przysiadły się laseczki (dwie).Oczywiscie mnie nikt nie zauważa, koledzy kręcą z trójkę z nimi i za trochę mowią że muszą s@@@ać czy ich odwiozę. Oczywiście odwiozłem ich do domu jednego z nich, sam nie wchodziłem bo była juz 20 i musiałem oddać tatełe samochód (lanos)Cud że w 6 osob jakoś dojechalismy,ale spoko-i tak ja bym płacil mandat. Wiadomo co było dalej, wróciłem do domu, bagieta i do spania o 22. (sobota) Koledzy oczywista obracali te 2 laski (8-9/10)do białego rana. Minęło jakies 2 mce od zdarzenia, jeden z kolesi cos narzeka na zdrowie, że gorączka, że bóle głowy....idzie do lekarza.Od badania do badania i kur.wa wyrot: HIV! Od tych szmat na bank! 2 pozostałym posrało się jak się dowiedzieli, oboje się od razu zbadali: jeden z nich to samo, drugiemu się udało. I tu właśnie przydał mi się mój krzywy ryj!!! Ja żyje, jeden z nich już gryzie glebę, drugi wygląda jak dziadek 90lat (ma niecałe 30), a trzeci to ma @@@ i ryj 9/10 i szczęcie. true story.co prawda bez WOKa ale motzne w chooy

Gość gość
Zalew Michalicki Zalew Michalicki – sztucznie utworzony zbiornik retencyjny na rzece Widawie w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Namysłów. Usytuowany pomiędzy Michalicami a sąsiednią wsią – Józefkowem. Zbudowany został półtora kilometra od Namysłowa, na północ od miasta.

Gość gość
biały mężczyzna jest na ostatnim miejsc wśród hierarchi wszystkich organizmów.

Brzmi prawdziwie i dlatego unikam takich atrakcji, chociaż nigdy nie miałem okazji by do jakiejś orgii dołączyć. To samo w sobie jest odpychające. :D

Gość gość
tak oczywiscie, 2 miesiace minely a on nie tylko HIV ale juz AIDS od razu...co tam AIDS, facet juz przeciez praktycznie nie zyje... poczytaj o HIV najpierw, o lekach, a potem tak jeszcze dla pewnosci o gumce, bo widzisz twoi koledzy to tylko idioci, jezeli (chociaz i tak nie wierze w te bajke o HIVie) nie uzywali gumek, a ty jak sam przyznales gume permamentnie masz na twarzy, skoro i tak zadna cie nigdy nie zechce....

Gość gość
Słabe prowo, następnym razem zrób lepszy research bo widać że nie wiesz o czym piszesz. W życiu pewnie na wet nie słyszełeś o okienku serologicznym