Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 36 wyglądam na 28 szukam faceta 28 do 36 Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule. Jestem kobietą. Tylko single. Na stałe. :) 🖐️

Gość gość
Spójrz w lustro jeszcze raz. Chyba Tobie tylko się wydaje, że wyglądasz na 28.

Gość gość
Spadaj ;p

Gość gość
Ja mam 24, chętna?

Gość gość
Taaaa, z tym młodym wyglądem to pewnie tak jak ze stwierdzeniem "jestem atrakcyjna" :P

Gość gość
Zacznij szukać Złotego Pociągu. Przynajmniej będziesz miała jakąś szansę :P.

Gość gość
Zwłoki, to chyba wożą na Powązki w Warszawie :P Ale do którego wariatkowa jest najbliżej, tego nie wiem.

Ciekawe, dlaczego kiedy kobieta szuka choć odrobinę młodszego faceta, budzi to takie kontrowersje. Głównie ze strony innych kobiet...

Gość gość
wrzuć zdjęcie, chciałbym w końcu zobaczyć, jak wyglądają te słynne "wyglądam o wiele młodziej niż na swój wiek".

Gość gość
lubie dojrzale kobiety, ja sie nie lapie mam 25 lat, ale strasznie mnie kreca 30letnie

Gość Chomiczekk
Tutaj każda wygląda jak milion dolców, na x lat młodziej i w ogóle jak miss, taki klimat Kafe :P

Gość gość
Pewnie nie ma wielkiego brzucha i trwałej, nie nosi dżinsów z poszerzanymi nogawkami, więc myśli, że może konkurować z 28-latkami :D

Gość gość
inaccessible89 dziś A ty szukasz sobie młodszych, czy starszych facetów?

Gość gość
Mam 28 lat, w życiu nie zadałbym się z 36-latką.

Gość gość
autorka chyba kpi stara 36 letnia rura zardzewiała pisze ze wyglada na 28 a w głowie jest na poziomie 14 letniej mieszkanki Nairobii ciekawe co 36 letnia rura robiła do tej pory czemu ja porzucali faceci czemu nikt nie moze z nia wytrzymac czemu od niej faceci uciekaja i teraz szuka jelenia najlepiej młodego bo doswiadczony nie zwiaze sie z odizolowanym bytem zyjącym nierealnymi marzeniami

Gość gość
gość dziś , troche grzeczniej, OK?kazdy ma prawo do szacunku, mowisz tak jakby 99% kobiet bylo do 30 a reszta stanowila margines spoleczny.twoja matka to tez stara rura, o ile nie urodzila cie jako nastolatka, nie mowiac juz o babci-jak ty je tolerujesz, moze zglosiles sie do opieki spolecznej zeby cie odebrali i oddali pod opieke jakiejs mlodej?

Gość gość
gość dziś Ja szanuję wszystkie kobiety i znam kilka pań pod czterdziestkę, wyglądających z dychę młodziej. Żadna z nich nie jest sama ! x Po przeczytaniu posta autorki, oplułem ze śmiechu monitor :P.

Gość gość
Może i młodo wyglądasz, ale nie kumam po co Tobie aż osiem lat młodszy facet? To jednak za duża różnica wieku, szukaj rówieśnika albo trochę starszego. Szkoda czasu na młodszych.

Facetom też mówicie "po co Ci aż 8 lat młodsza dziewczyna, szukaj starszej"? :P A młodszy facet to co, gorszy? Mam 27 lat i nie uważam się za niezaradnego idiotę ;)

Gość gość
Piszesz jako półkobieta, czy jako półmężczyzna ?

Jeśli chodzi o fizyczność, to jestem 100% mężczyzną, jeśli chodzi o psychikę, mam cechy androgeniczne, czyli jestem ideałem :P

Gość gość
Uwielbiającym nadstawianie d_py innym homo-ogierom.

Gość gość
Roznie ludzie sie starzeja a niektorzy faktycznie duzo dluzej wygladaja mlodziej. Pewnie pisza zazdrosni faceci, ze laska woli mlodszego niz jego Autorko szukaj a znajdziesz:) kilka lat to zadna roznica w tym wieku (dorosli ludzie po studiach, pracujacy)

Gość piekę sernik
A co wam do uja pana przeszkadza ze sobie dziewczyna woli młodszego? Jak stary grzyb ma młodsza kobietę o 20 lat to w porządku a w drugą stronę już nie? :D

Gość gość
Stary grzyb może spłodzić młodego :D, a stara purchawa ma wysuszone nieodwracalnie łono.

Gość gość
w tym wieku spokojnie mozna plodzic - menopauza jak wiemy jest najwczesniej po 50-stce chyba, ze ktos na biologii spal

Gość gość
wiek jest standardowe na plodzenie dzieci na zachodzie J.Lo wlasnie planuje kolejna ciaze a ma chyba 45

Gość gość
gość dziś ...w tym wieku spokojnie mozna plodzic - menopauza jak wiemy jest najwczesniej po 50-stce chyba, ze ktos na biologii spal... x Rzeczywiście ktoś spał i mu się słowa "najwczesniej po 50" przyśniły :P. x Poza tym, odniosłem się wyraźnie do słów "Jak stary grzyb ma młodsza kobietę o 20 lat", czyli wieku 40+, a w tym wieku właśnie, zaczyna się okres menopauzy.

Gość gość
Kobieta 40+ może zajść w ciążę i urodzić i właśnie w czasie menopauzy kobiety najczęściej wpadają bo myślą ,ze już są bezpłodne.