Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MozeWrocek

Co radzicie na Start

Polecane posty

Gość MozeWrocek

Kwestia jest taka mam 26 lat i mieszkam z rodzicami w malej miescinie Nie ma tu za bardzo ani pracy ani dobrej mozliwosci wynajmu ani nawet dziecwzyny nigdy tu nie mialem (wiekszosc wyjezdza lub znajduje sobie fagasa) Odlozylem kilka tysiecy i mysle o wyjezdzie do wroclawia na spolke z jakimis studentami jedno tylko mnie nieco martwi planuje zrobic to tak iz najpierw wynajme pokoj a potem zaczne szukac pracy glownie jako magazynier bo mam doswiadcznia i uprawnienia Czy to dobry pomysl? czy szukajac pracy we Wroclawiu jako magazynier nie bdzie z tym jakiegos wielkiego problemu? ogloszen niby jest duzo ale boje sie ze nie ebdzie odp z ich strony :/ znajomy mowi ze na 100% jako magazynier cos znajde a jak nie to przez agencje pracy juz totalnie pewne co o tym sądzicie?

Gość MozeWrocek
mam juz dosc zwyczajnie w tym wiku mieszkac ze starymi sama ich obecnosc to ze wisza nade mna mnie meczy :/

Gość gość
na bank znajdziesz prace na magazynie zwlaszcza z dosw. ale nie wiem czy we Wrocku taka praca sie oplaca skoro tylko tam ukraincow przybylo i 90% pracuje na magazynach

Gość MozeWrocek
watpie czy ukraineic tyle po polsku ogarnie co ja a tak poza tym to co sie oplaca wg ciebie ?

Gość gość
Wwa lepsza

Gość MozeWrocek
warszawa jest za daleko

Gość MozeWrocek
up