Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego moja mama zachowuje się w ten sposób?

Polecane posty

Gość gość

Rodzina chce żeby do nich przyjechała w odwiedziny, a jest to odległość ponad 100 km i trzeba jechać pociągiem z przesiadkami. Powiedziała im, że pojedzie ze mną jak ja będę chciała. Ja jechać nie chcę (dodam, że jestem pełnoletnia), a ona sama nie chce jechać, bo mówi, że samej jej się nie chce, ale cały czas się pyta czy jedziemy. Ja nie namawiam nawet nie wspominam o tym wyjeździe, a ona mówi rodzinie, że niby zależy to ode mnie, bo ona ze mną może jechać, jak ja będę chciała. Dlaczego nie może jechać sama skoro chce odwiedzić rodzinę? Dlaczego to zależy ode mnie? Ja myślę, że chodzi o to, żeby zgonić winę na mnie, że przeze mnie nie odwiedzi bliskich i żeby ta rodzina miała pretensje do mnie a nie do niej o to, że ich nie odwiedzamy.

Gość gość
Powiedz mamie, że jak chce jechać, to niech sama jedzie, bo ty nie chcesz.

Gość gość
Wspolczuje ci :) niech jedzie sama

Gość gość
Matka toba manipuluje. Sama nie chce jechac i tylko czeka az zgoni do nich na ciebie , ze to ty nie chcesz. Powinna jechac sama skoro ty nie chcesz. To jest jej obowiazek odwiedzić rodzine, ty nie musisz.

Gość gość
A ja mysle ze ona chce jechac z toba :) chce bys byla przy niej :):) dlaczego nie chcesz jechac? Fajnie sie oderwac a jak sie nie chce to znak ze bedzie fajnie :) dobrze ze wogole ktos was zaprasza bo mnie nikt :(