Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izula445

Le Petit Marseillais

Polecane posty

Balsam do mycia ciała oraz intensywne odżywianie. MASŁO ARGANOWE, WOSK PSZCZELI, OLEJEK RÓŻANY Trzy fantastyczne składniki , które nawilżają moją skórę i pięknie otulają zapachem różanym. Bardzo dobry produkt godny polecenia . #ambasadorkaLPM

Gość gość
uwielbiam kosmetyki marki LPM

Gość ambasadorkaLPM
Osobiście używam produktów firmy Le Petit Marseillais i nie mam im nic do zarzucenia. Ich cena jest adekwatna do jakości. Mają przyjemny zapach a i konsystencja, wydajność produktu też jest zadowalająca. Pozdrawiam serdecznie i polecam przetestować produkty Le Petit Marseillais- są tego warte. Jestem bardzo zadowolona z faktu, iż zostałam ich ambasadorką. Pozdrawiam #ambasadorkaLPM

Gość gość
DOŚĆ TEGO SPAMU! PRECZ STĄD.

Gość gość
Skład tych kosmetyków jest kiepski, nie polecam.

Od niedawna używam Le Petit Marseillias zainspirowane bogactwem Morza Śródziemnego. Używam żelu do mycia jak i balsamu do ciała. Żel ma świeży, długo utrzymujący się zapach. Po zastosowaniu zostaje przyjemne uczycie delikatności na skórze. Efekty zauważalne już po pierwszym myciu. Bardzo wydajny. Spełnia moje oczekiwania. Natomiast balsam dobrze się wchłania, dobrze nawilża, łatwo się rozprowadza. Jest bardzo wydajny, ma super zapach. Polecam. #lepetitmarseillais

Przed swietami zawitala do mnie paczka z kosmetykami LPR:) to ich nowy produkt, w ktorym jestem zakochana:) cudnie pachnie, cudnie nawilza:) balsam jest super:) wchlania sie kilka chwil:) i ladnie nawilza:)

Gość ktosia88
Nowa linia kosmetyków do pielęgnacji ciała od Le Petit Marseillais bardzo przypadła mi do gustu. Zapach pielęgnującego kremu do mycia daje wrażenie przyjemnego odprężenia. Odświeża i nawilża. Balsam do ciała bardzo dobrze się wchłania i pozostawia gładką skórę. Zdecydowanie polecam.

Gość gość
#lepetitmarseillais Kosmetyki LPM są najlepsze. Odkąd zaczęłam używać nie kupuję żadnych innych marek. Nowa linia kosmetyków do pielęgnacji ciała zabiera nas w zmysłowy rytuał morskiej pielęgnacji oparty na drogocennych bogactwach Morza Śródziemnego. Zapach cudny. Polecam

Gość Aga1991Rem
#lepetitmarseillais W roku 2016 miałam okazje dostać dwie paczki do testowania. Przyznam się, że byłam mile zaskoczona. Żele czy balsamy ślicznie pachną, mają idealną kremową konsystencje i każdy zapach ma w sobie coś oryginalnego, czy to piwonia z maliną, czy też te z najnowszej linii o zapachu alg morskich i białej glinki. Ciało po kąpieli jest takie delikatne i ślicznie pachnie. Jak dla mnie jest to rewelacyjny produkt godny polecenia.

Gość paulatestuje
Kosmetyki Le Petit Marseillais mają piękną nutę zapachową, a ostatnia seria Morska Pielęgnacja pachnie świeżością i uwielbiam ją. #lepetitmarseillais #ambasadorkaLPM

Gość Natusia8900
Morskie wydanie tych kosmetyków jak dla mnie najlepsze! Naturalne kosmetyki, a pielęgnują skórę jak żadne inne. Zapach utrzymuje się bardzo długo, a skóra jest jedwabiście gładka. Z całego serca polecam krem pod prysznic i mleczko do ciała. #lepetitmarseillais

Gość gość
Morska seria pielęgnujących kosmetyków LPM, totalnie mnie zauroczyła, przede wszystkim pięknym słodko-słonym zapachu., który utrzymuje się na ciele dosyć długo. #lepetitmarseillais

Gość Blondii Blog
Mi najbardziej do gustu przypadła najnowsza, morska pielęgnacja. Zapach obłędny, a balsam świetnie działa na moją przesuszoną skórę.

#lepetitmarseillais Uwielbiam kosmetyki Le Petit Marseillais ,nowa Morska linia tych produktów, jest doskonała. Mają wspaniały zapach,świetnie się wchłaniają, nie pozostawiając na skórze tłustej warstwy, a jedynie świeży, morski ,bardzo przyjemny zapach, idealnie oczyszczają i nawilżają skórę czyniąc ją miękką, gładką ,aksamitną , ja zakochałam się w tych kosmetykach są najlepsze, polecam serdecznie