Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

E stylowi e markowi twojebuty.net

Polecane posty

Gość gość

Firma oszust, co rusz zmieniają albo tworzą nowe strony. E-markowi, e-stylowi, a teraz twojebuty.net . Nie zamawiajcie, sprzedają podróby. Nie ma z nimi kontaktu, brak numeru telefonu, brak adresu. A w regulaminie nawet adresu do zwrotu. Nie można płacić przy odbiorze. Poczytajcie na temat tej firmy-oszust pod linkiem. http://f.kafeteria.pl/temat/f11/e-stylowi-pl-oszusci-p_6523046. Zwróćcie uwagę, że złe komentarze są na e-stylowi, e-markowi. W nazwie jest myślnik. Specjalnie wymyślają takie nazwy aby zmylić ludzi, bo jest firma emarkowi. A ona ma dobre opinie.

Gość gość
to są oszuści, dziś dostalam buty oczywiscie podroby ze strony e-markowi

Gość gość
Zachęcam wszystkich dla których cena butów wyda się atrakcyjna,aby 100 razy się zastanowili czy na pewno chcą popełnić ogromny błąd i wyrzucić kasę . E-stylowi, e-markowi, twojebuty.net to oszuści.OSZUŚCI z którymi się jeszcze nie spotkałam w życiu. Buty które przychodzą to podróby na pierwszy rzut oka ładne, ale rozwalają się po pół roku. Jeśli ktoś kupi te buty i chce odstąpić nie ma szans. Nie ma na żadnej z ich stron adresu do zwrotu w przypadku odstąpienia. Kiedy piszecie maile z prośbą o podanie adresu do zwrotu zero odzewu, nikt nie odpisuje. Totalna olewka, ignorowanie. Jeśli prościej o nr przesyłki, to przesyłają nr które nie istnieją. Nie ma adresu. Wybranym czasem oszust odpisuje.

Gość gość
Oszuści - nie kupować bo otrzymacie beznadziejną podróbę z Chin!!!

Gość gość
Nie dajcie się oszukać!!!!!!!!!! Ja zamówiłam buty 23 listopada 2016r. i do dziś ich nie otrzymałam i pewnie nie otrzymam. O tym że wysyłka jest z Chin wyczytałam dopiera po zakupie, gdy zaczęłam szukać informacji o firmie. Gdy po wielu mailach otrzymałam wreszcie numer przesyłki, okazało się, że od 3 grudnia, nie ma żadnych informacji o przesyłce (nie rusza się z miejsca), ale cierpliwie czekałam 48 dni!!!!!! Prosiłam o zwrot pieniędzy na konto ale cisza w eterze. Kontakt praktycznie żaden. Proszę zgłaszajcie takich oszustów na Policję, gdy będzie nas więcej to może ukrócą jego nieuczciwe działania. Nie zamiatajcie pod dywan, bo wtedy są bezkarni!!!!!!!

Gość gość
Ludzie uważajcie, na tą firmę e-Markowi.pl - sklep internetowy. Towar, który oferują i sprzedają, to marne podróby znanych firm, nie przypominające, pod żadnym względem orginał, rozmiar odzieży, zaniżony, kontakt ze sprzedawcą, żaden. Przesyłka, dostarczona długo, po terminie. Towar, do zwrotu trzeba odesłać do kraju z którego, do nas przyszedł. CHINY!!!!! LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ

Gość gość
Ludzie uważajcie, na tą firmę e-Markowi.pl - sklep internetowy. Towar, który oferują i sprzedają, to marne podróby znanych firm, nie przypominające, pod żadnym względem orginał, rozmiar odzieży, zaniżony, kontakt ze sprzedawcą, żaden. Przesyłka, dostarczona długo, po terminie. Towar, do zwrotu trzeba odesłać do kraju z którego, do nas przyszedł. CHINY!!!!! LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ

Gość gość
Oszuści i wyzyskiwacze. Zamówiłam buty i.... doszły. Nawet szybko - 4 tygodnie. Okazało się że są za małe,więc chciałam zawrócić. Niestety- kontakt z nimi żaden. Nr telefonu nie ma, na maile nie odpisują. Niczego od nich nie kupujcie.

Gość gość
Ktoś musiał płacić odprawę celną za towar z Chin??? Niestety za pózno poczytałam, nigdy więcej zamówień z tego sklepu. Jesli przesyłka nie jest oryginalna, jest do zniszczenia.

Gość gość
Witam zamówiłam buty z tej firmy i przyszły nawet szybko A milam obawy pko przeczytaniu tych wszystkich opini

Gość gość
Witam zamówiłam buty z tej firmy i przyszły nawet szybko A mialam obawy po przeczytaniu tych wszystkich opini.☺Sa ok

Gość gość
To spróbuj je odesłać prosząc o adres do zwrotu. Za pół roku będziesz widzieć szmelc

Gość gość
Buty przyszły po prawie dwóch miesiącach inny kolor inny model poprostu badziew Nie Polecam E-Obowie

Cześć A udało Wam się odzyskać pieniądze? Bo ja już mecze się z nimi z 3 tyg żeby podali mi adres do zwrotu (który jak twierdza znajduje się na gorze przesyłki). Ja im pisze że adresu nie mam i żeby mi wysłali, na co oni cały czas (adres jest na przesyłce). Żadnych konkretów i cały czas miganie się. Dajcie znać. Dzieki

Gość Matki
Na jaki adres piszecie emaile. Zamówiłam buty, zero odpowiedzi, zero butów. Ja to zgłaszam na Policję. Nie popuszczę tego.

Gość gość
Sprzedają podróby, przesyłka idzie ponad miesiąc.A jak dotrze do Polski to,jeszcze cło zapłacicie i musicie sie nagimnastykować z dokumentami które należy wysłać do odp.organu.Szkoda czasu i pieniędzy na taką zabawę!!!!

Gość gość
Czy jest ktoś, komu udało się zwrócić towar? Jeżeli tak, to może podzieli się adresem, na który trzzba to odesłać?

Gość gość
Koszmar. Tyle oszukanych ludzi a właściciel pozostaj***azkarny. To koszmar. Ja ze swoją sprawę zgłoszę na policję. Po dwóch miesiącach czekania buty doszły i owszem ale musiałam zapłacić dodatkowe 70 zł za odprawę celną na poczcie. Mało tego miały być dwie pary butów przyszła jedna kompletnie nie taka jaką zamówiłam. To jakiś koszmar. Za jedną parę butów których nie zamawiałam zapłaciłam 520 zł na dzień dzisiejszy. Bo nie liczę na uczciwość i zwrot za drugą parę. A jeszcze cwaniacy nie mają opinii na stronie. Taka bezkarnośc nie może przejść bez echa.

Gość gość
Nie radzę zwracać towaru bo nie będzie ani towaru ani butów. Lepiej wystawić na allegro i odzyskać coś niż pozostać bez niczego.

Gość gość
Czy ktoś z Was dostał zwrot należności za odesłany produkt?

Gość gość
Witam . Przyszły do mnie te niby buty .Obecnie czekam na odpowiedź o d oszusta . W ostatniej odpowiedzi odpisał cytuję "Dzien dobry Ze względu na to, ze jestesmy posrednikiem to adres jest indywidualny dla kazdego produktu. Adres do zwrotu widnieje zatem na przesylce, pozdrawiamy" Nie dajcie się i walczcie z tym oszustem . Proponuję wniosek zbiorowy

Gość gość
"Jak ktoś z was kupował w tych sklepach będąc świadomym, że to feje to dobrze wam, że was wydymali, powinni wam jeszcze jakieś dodatkowe cło np nałożyć za bycie debilami. No a jak ktoś nie zna się i nie wiedział że to feje to chyba już nie da się nic poradzić, jedynie wyciągnąć nauczkę. " Bardzo przepraszam znawco ale na stronie są zdjęcia i opisy oryginalnych butów , a wysyłane są tanie podróby z Chin. Czyżby sprzedawca się odezwał ?

Gość gość
Witam, Nie sprawdziłam z pośpiechu sprzedawcy E-Markowi, a zawsze jestem ostrożna robiąc zakupy przez internet. Nie korzystam z Allegro, Gumtree itp. OSTRZEGAM WSZYSTKICH KUPUJĄCYCH! JA KUPIŁAM BUTY W E-MARKOWI W Czerwcu 2017 i nie wiem czy odzyskamy 230 zł , które przesłałam na ich konto. Nie odpisują na maila, nie podają nr tel. kontaktowego, nie podają adresu siedziby w Polsce.

Gość gość
Dzis doszlo moje obuwie.. Kompletna porazka...470 zł w błoto. Jak z tym walczyc ? Kpiny Warte!

Gość brache
Kupiłam u nich buty, otrzymałam nie ten model i napisałam pytanie co mam z tym zrobić, to odpisali, że są tylko pośrednikami i że mam buty odesłać na adres zwrotny, po czym zablokowali mnie na swojej poczcie i nie mogę do nich wysłać odpowiedzi

Gość Glupia Pipa
Ja tez kupiłam u nich buty, jak sie skapowałam ze to chińszczyzna to chciałam anulować zamówienie ale oczywiście nie da sie. Muszę czekać aż mi wyślą ten badziew I odesłać do producenta. Czy komuś udało się odzyskać pieniądze?

Gość gość
kupiłem, czekałem 30 dni i oczywiście nie dostałem butów, ale za to ktos odpisał na maila, że wysłana paczka zagineła na poczcie. zaproponowali wybór innej pary, wysłanie ponownie w ciagu 24 h lub zwrot pieniędzy. Poprosiłem o zwrot środków. UWAGA!!! O dziwo dwa dni później otrzymałem środki na konto.

Gość Glupia Pipa
W takim razie mam nadzieję, że moja para też zaginie :D

Gość OSZUKANA 2017
e-markowi->>>>>OSZUŚCI!!! , nie kupujcie tam, na buty czekałam prawie 2 miesiące, niestety przyszły nie te które zamawiałam no i normalnie mogłabym zwrócić....ale gdzie???????zero adresu do zwrotów ,a choćby nawet był ta wątpię ze odzyskałabym pieniądze, kontakt z nimi...nie ma szans, odpisują czasem jakieś bzdury a konkretów brak. SZKODA GADAĆ...UWAŻAJCIE!!! JA OMIJAM SZEROKIM ŁUKIEM

Gość gość
Po miesiacu otrzymałam buty ktore okazały sie marna podróba. Sprawe zgłaszam na policje. Jestem za zbiorowym zawiadomieniu o popełnieniu przestepstwa.