Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się kupować podpaski

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat miesiączkuje od 3 lat i nigdy sama nie kupilam podpasek. Niestety moja mama wyjechala na 4 miesiące i muszę się przełamać. U mnie w miejscowości nie ma sklepu samoobslugowego, co mam powiedzieć ekspedientce?

Gość gość
"Poproszę podpaski extra large".

Gość gość
Normalna to ty nie jesteś. Jak można wstydzić się kupować cokolwiek, a już podpaski to chyba twoja paranoja

Gość gość
Nie napisałam tu żebyś mnie wyzywała, chcę tylko porady..

Gość gość
powiedz np. poprosze always normal.

Gość gość
Poproszę durex extra large

Gość gość
poproszę no wie pan o czym myślę niech pan nie rżnie greka przecież ewidentnie po mnie widać że przyszłam po te cholerne podpaski higieniczne,nie powie mi pan, pani że nie mam wypieków cholera a może już ich nie mam,to poproszę paczkę olwaysów to może nawet uda mi się odlecieć one podobno mają skrzydła? i ja chyba też!!!

Gość gość
Nie ma sie czego wstydzic. To normalna rzecz. Ekspedientka tez ma okres. Zreszta ona tam po to jest - zeby sprzedawac towar. Wstyd to krasc. Skoro masz 16 lat to za pare lat zobaczysz ze taki problem to nie problem :)) pozdrawiam

Gość gość
a wracam za przeproszeniem to ja mam machać skrzydełkami czy one same tak...... tak myślałam dziękuję.

Gość gość
nawet pan nie wie jaka to przyjemność tak lataććććććććććć

Gość gość
łatwo kogoś obśmiać ja mam 30 lat i zawsze kupuje podpaski w samoobslugowym bo nie lubie prosic sprzedawce o takie rzeczy

Gość gość
Nie przejmuj się. Ekspedientce powiedz: poproszę podpaski..... i tu wymień markę i rodzaj podpasek, których używasz. I tyle. Jeśli masz z tym problem, wybierz się do najbliższej większej miejscowości i poszukaj drogerii samoobsługowej (np. Rossmanna, mają różne podpaski).

Gość gość
Przestań oceniać ludzi i wyzywać od nienormalnych, nie wiesz co to konstruktywna krytyka? Twoja w niczym nie pomaga. Autorko, a dlaczego się wstydzisz? Czy w Twoim domu rodzice mówili że masz się czegoś wstydzić?

Gość gość
Do gość z 20:39 nie, nic takiego nie mówili wręcz przeciwnie, mam z nimi dobry kontakt tylko jestem strasznie nieśmiała :/

Gość gość
W takim razie myślę, że z wiekiem w jakimś stopniu się zmniejszy ten wstyd, ale to zależy od charakteru. Ja byłam zawsze bardzo nieśmiała i wstydliwa, troszkę się wyrobiłam, ale często ta natura wraca. Nadal troszkę się wstydzę kupować podpaski, a już jestem po 30-ce. Dlatego wolę takie rzeczy kupować w samoobsługowych sklepach, czy marketach. A jak już nie miałabym wyjścia, to poczekałabym aż żadnego innego klienta w sklepie nie będzie i wtedy bym powiedziała sprzedawcy co chcę. Na pewno nie jedna osoba kupowała tam podpaski skoro je mają w sklepie :) i nie powinno to dziwić sprzedawczyni. (PS. Bardziej bym się wstydziła kupować takie najgrubsze podpaski z waty :)

Gość gość
Witaj ja pracuje w sklepie gdzie trzeba wszystko podać niestety i powiem Ci ze nie masz się czego wstydzić. Wiele mężczyzn przychodzi i bez żenady kupują swoim żonom / dziewczynom podpaski. I jeszcze tłumacza jakie mają być. Wiec ty tym bardziej jako dziewczyna nie masz się czego wstydzić.

Gość gość
Nie widzę w tym problemu bo mi nawet chłopak kupował podpaski teraz jest moim mężem. Mąż będąc prawiczkiem miał mnie dziewicę. Do tego jest zawsze od pierwszego badania ginekologicznego cipki i był przy porodach. A co zrobisz idąc na badanie ginekologiczne? A ważna jest obecność osoby bliskiej bo trafiamy na różnych ginekologów jak .... Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek.. a ile się nie przyzna wstydzą się? ??!!!!

Gość gość
Mój mi kupuje i nie ma żadnych problemów.

Gość gość
f

Gość gość
"Poproszę chleb, mleko i ku*wa podpaski" no chyba logiczne? ;D ja nie rozumiem czego tu się wstydzić? Nie jesteś jakimś 5-letnim smarkaczem, więc raczej nie będzie to wyglądać dziwnie, że kupujesz se podpaski. A ekspedientka to ku*wa jakaś kosmitka, czy co? Nie wie, że dziewczyny w Twoim wieku mają okres? Może cię jeszcze ku*wa zapyta: "po co ci te podpaski???" No weź, kobieto, mówisz co potrzebujesz kupić, ekspedientka ci podaje, ty płacisz, i tyle. A czy ty kupujesz podpaski, czy psie g****o, to ch*j ją to obchodzi! Nie masz 5 lat, nikt nie będzie sie na ciebie dziwnie gapił ani nic, a jak będzie to o nim świadczy, że jest niedojrzały i zatrzymał sie na etapie gimbazy. Idź i kup i dupa Jasiu huziu bobo! Ja tam zawsze se sama podpaski kupuję i jakoś nikt mi do koszyka nie zagląda i nie pyta po co mi podpaski. Ani ekspedientka sie dziwnie nie patrzy, przecież ona tez ma okres i też ku*wa srajtaśmą gaci nie wypycha, tylko rownież musi se podpaski kupić. Nie ma sie czego wstydzić, to jest normalne że masz okres, a powiem Ci nawet, że bardziej dziwne by było gdybyś w tym wieku jeszcze nie miesiączkowała. Więc idź do sklepu, powiedz co chcesz, kup i ch*j!!! Powodzenia ;D