Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam delikatnie zerwać kontakt z dziewczyną ?

Polecane posty

Gość gość

witam mam problem ponieważ poznałem ładną dziewczynę w której się zakochałem lecz ona traktuje mnie jako kolegę i dzwoni by umówić się na piwo czy na coś ale nie chce się z nią spotykać ponieważ czuje coś więcej i rani mnie to że ona nie odwzajemnia moich uczuć jak delikatnie zerwać kontakt by jej nie urazić ?

Gość gość
Jesteś kretynem. Ona właśnie dąży do tego zeby to bylo cos wiecej. Co impuls nie jebnal w glowce innie.pomyślałes o tym? Idz na to piwo i nie p*****l

Gość gość
Albo lepiej daj namiary na nia to zobaczysz jak sie kobiete zdobywa, rozkochuje w sobie i sie z nią jest. Widze ze jakos nie ogarniasz tego tematu wiec po co marnować czas ma dziewczyna na Ciebie.

Gość gość
Albo przestan odbierac i opisywac, albo zaczynaj jakies drobne romantyczne gesty, zlap za reke, przynies kwiatka itd. Jesli faktycznie nie chce nic wiecej to zwieje (przynajmniej jesli ma choc troche przyzwoitosci)

Gość Nokiira
Porozmawiaj z nią, jeśli nie masz odwagi popisz o tym, że jest dla Ciebie kimś więcej niż koleżanką. W zależności od odpowiedzi podejmiesz decyzję o zerwaniu znajomości.

Gość gość
Od kiedy facet zrywa kontakt z dziewczyną która kocha?przyznaj sie ,podaje prawdziwy powód.