Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

czy ktoś może mi pomóc

Polecane posty

Gość gośćśćć

taka sytuacja jest: podoba mi się facet i jestem pewna że ja też mu się podobam, no ale problem jest taki że ja jestem nieśmiała i w ogóle nie umiem rozmawiać. No i tak to wygląda że każdego dnia czekam aż go zobaczę, a kiedy już się spotkamy to wychodzę na jakąś idiotkę która nie potrafi się odezwać a co gorsze na pewno sprawiam takie wrażenie jakbym nie była nim zainteresowana, A ja po prostu nie potrafię z ludźmi gadać :( No i co ja mogę z tym zrobić? Boję się że on się zniechęci i da sobie spokój ze mną, i znowu będę sama tak jak zawsze :(

Gość Nokiira
Też tak miałam. Rób to małymi krokami. Uśmiechaj się do niego. Jeśli trudno Ci rozmawiać może do niego czasem napisz?

Gość gość
Wyślij mu list ;) Będziesz mogła opisać swój problem (to, że jesteś nieśmiała) i przy okazji będzie romantycznie :) I co najważniejsze nie stracisz swojej szansy! :)

Gość gość
List listem, może to nie jest zły pomysł, ale nie pisz mu o swojej nieśmiałości i że nie umiesz rozmawiać, bo to nie zachęca. Spróbuj się przełamać, nie musisz być od razu duszą towarzystwa, ale skoro Ci się podoba to jednak utrzymać rozmowę.

Gość gośćśćć
ale ja się z nim tak jeszcze nie znam dobrze żeby mu listy pisać :D Dopiero się niedawno poznaliśmy i tylko w pracy się spotykamy

Gość Nokiira
Jeśli chodzi o mnie to nie chodziło mi o list. Ale skoro spotykacie się w pracy, to dlaczego nie zjeść razem lunchu? ;)