Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja babcia z moimi dwiema ciotkami próbują popsuć moje relacje z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Mówią, że jest dla mnie za ładna i będzie się puszczać :( A ja mam już 27 lat. Mama się raczej, o dziwo, nie wtrąca

Gość gość
pewnie same takie były puszczalskie,zapytaj się skąd u nich wiedza że taka jest ładna kobieta ? :-) obłudnice

Gość gość
Właśnie były mniej urodziwe, jak były młode, zdjęcia widziałem. A poza tym babcia chce żebym się ożenił z córką jej znajomej, ale ona jest kompletnie nie w moim typie i nawet tematów wspólnych z nią nie mam. Kiedy mówię to babci, mówi mi, że liczy się serce, nie wygląd. Ale ja babci mówię, że ona mi też pod względem charakteru nie pasuje, bo nie mam o czym z nią gadać i jest dość oschła. Babcia mi wtedy mówi, że "do każdego prawdziwego skarbu trzeba się dokopać"...

Gość gość
A Ty jęzora w gębie nie masz? Zakładam, że chyba masz, więc go użyj, bo już najwyższy czas w Twoim wieku. Babcia i ciotki niech się pienią dalej a Ty rób swoje i tyle. Trochę dorosły tak jakby jesteś, więc Twoje życie, Twoje decyzje. A babci i ciotkom nigdy nie dogodzisz. No chyba, że chcesz spróbować.

Gość gość
21:05 Problem w tym, że mieszkamy z babcią i ciotki często nas odwiedzają. A kiedy konfrontują się z moją dziewczyną, wtedy są dla niej nie miłe

Gość gość
Więc trzymaj dziewczynę z daleka od nich i nie pozwól na to, żeby robiły jej przykrość. Pokaż jej, że jest najważniejsza. Jesli tego nie zrobisz to za chwilę zostaniesz sam...no prawie sam, bo z babcią i ciotkami. A tego chyba nie chcesz.

Gość gość
Twoja babcia i ciocie są super, bo uczą Cię mądrości życiowej. Zostaw ladacę i bierz się za Porządną Dziewczynę!

Gość gość
Jesteś tzw ukochanym wnuczusiem... mieszkasz z nią, opiekujesz się.. no i ona ma za zadanie wybrać swoją nastepcznynie. I nie ma że tobie się podoba Kaśka czy zoska.. Maryśka od babci jest najlepsza!! Bo ona tak powiedziała. Babcia jest zazdrosna o ciebie.. nie wiem czy twoja ma inne wnuki ale ty z nią mieszkach i ty jesteś wybrany. A mama.. świadczy że jesteś ważny dla niej i chce dla ciebie dobrze i akceptuje twoje zdanie. Ciotki to dodadatek do babci. Znam to z autopsji. Musisz machnąć ręka bo im nie przetłumaczyć a ona tzn twoja dziewczyna i tak już nie zabłyśnie przed tłumem antykibicow. Jak najrzadziej spotkania. Ja tak robie. Mniej nerwów.