Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość affy

Wygarnęłam rodzicom

Polecane posty

Gość affy

Cześć, mam 19 lat pochodzę z małej miejscowości ale od niedawna mieszkam w Warszawie. Wyprowadziłam sie z rodzinnego domu jakiś czas temu i przy wyprowadzcce wygarnęłam rodzicom co o nich myślę. Moje życie w bardzo krótkim skrócie - mieszkanie z wredną babcią i rodzicami. Przez 18lat dzieliłam pokój z rodzicami, popijali sobie, życie od 1 do pierwszego, często nie miałam wszystkich książek do szkoły, bywało że chodziłam w zniszczonych już ubraniach, zero miłości, ciągle awantury, bicie, wyzywanie, szarpanie. Poszłam do liceum dla dorosłych, znalazłam pokój, prace. Jak sie pakowałam powiedziałam rodzicom co o nich myślę - nieudacznicy itp., dziecko umieli zrobić ale zapewnić mu godne życie to nie, padło pare wulgarnych określeń wobec ojca i matki, matka sie popłakała i wyszłam. I teraz nie wiem, czuje sie po tym lepiej bo co to za rodzice co nie potrafia zadbać o dziecko, biją je, wzywają itp. ale z drugiej strony mam też miłe wspomnienia z życia z nimi, nie wiem czy dobrze zrobiłam, co o tym myślicie?

Gość gość
bardzo dobrze zrobiłaś

Gość gość
idz do poradni zdrowia psychicznego do psychologa

Gość gość
Dobrze zrobiłaś.

Gość gość
dobrze zrobilas to ich wina i mialas racje to oni ciebie zaniedbali a nie ty ich

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, Ulżyłaś sobie, Patologii nie zmienisz

Gość gość
Dobrze zrobiłaś dziewczyno co to za rodzice, każda suka potrafi urodzić a wychować to co innego, nie daj sie omamić tymi miłymi wspomnieniami :)

Gość jola 5
Bardzo dobrze zrobiłaś, wiesz ja mam super rodziców, nie miałam w dzieciństwie gruszek na wierzbie ale nic mi nie brakowało, rodzice zawsze mnie wspierali, pomagali. Bardzo ci współczuję nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak ci było ciężko, dla mnie rodzice którzy tak traktują dziecko to nie rodzice a nizina społeczna, tacy ludzie nie powinni mieć dzieci. Dobrze że wyszłaś na prostą.

Gość gość
Co powiedziałaś to już nie cofniesz, ale uwierz mi że ludzie nie uprawiają seksu wyłącznie po to żeby progeniturze zapewnić godne życie. Tysiące dzieci to wpadki, aborcja nie działa, a ludzie chcą żyć swoim życiem a nie poświęcać się w imię zdobycia dyplomu najlepszego rodzica dekady. Tym bardziej że zbuntowany nastolatek w okresie burzy hormonalnej i tak im wygarnie że są do kitu.

Gość gość
Nie daj sie nabrać na te pseudo łzy bo co ty pewnie przez nich nie płakałaś? Dobrze zrobiłaś na twoim miejscu zrobiłabym to samo, buźka :)

Gość gość
To się nazywa wyrodna córka.

Gość gość
Poczuła warszafkę i slima z butów też wylazła. Jest takie mądre przysłowie. Wspinając się po drabinie kariery bądź miły dla tych których mijasz bo możesz ich spotkać spadając na samo dno. Obyś do tych "wieśniaków" nie musiała wracać z podkulonym ogonem pani z WARSZAWY

Gość gość
Rodzice ją bili a wy piszecie że jest wyrodną córką i usprawiedliwiacie tych "rodziców"? :o