Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popularne imiona dla dzieci. Czy nie macie wlasnego gustu?

Polecane posty

Gość gość
Ta z 7:41 to Ania zapewne:) Te Anie i Kasie to fakt porażka jak i Amelki i Julie i nieszczęsne Maje(nigdy nie pojmę dlaczego to imię może się podobać, dla syna do prary proponuje Gucio). Wolę już stokroć np. Ksenię czy Bogusię od oklepanych, wieśniackich imion. Nawet Nikola czy Sonia albo Klaudia byleby nie być 1000 Amelką czy jak kiedyś Anią choć przyznaję, że też nie cierpię tego imienia.

Gość mama _zosi
gość 22.59 Mi osobiście imię zosia się podoba wiem że każdy ma inne zdanie i nazywa dzieci tak jak się podoba a moja 2 letnia córka dostała to imię po zmarłej babci

Gość gość
07:46 Tak,jestem Ania i nie ma z tym problemu,w przeciwienstwie do Ciebie :-) i to imie podoba mi sie duzo bardziej niz Zofia,ktora mialam byc :-) Nie napisalas jakie imie Ty nosisz :-) gratuluje oceniania czlowieka na podstawie takiej drobnostki :-)

Gość gość
A mi się od zawsze podoba imię Adam i jak będę mieć syna to tak będzie miał na imię - nawet jak będzie na pierwszym miejscu w rankingach popularności.

Gość gość
Mi strasznie podoba sie imie Matylda, ale ze jestem w ciazy z chlopcem, to bedzie Julian.

Gość gość
Ania to bardzo ładne imię. Proste, klasyczne i dobrze brzmi w kazdym języku. Podobnie Adam. Zreszta jezeli komus podoba się np Kubuś czy Amelka albo Julka i daje tak dziecku na imię, to jego sprawa, nie moja. Moje dzieci maja na imię Katarzyna i Piotr, niektórzy pewnie skrytykuja, ale ja mam to gdzieś. Z reguły starsze osoby się zachwycają jak mówię jakie dalam imiona:D

Gość gość
A ja synkowi dam Patryk, a córce Milena lub Emilia ;)

Gość gość
a mi się nie podobają takie wydziwiane imione, albo stare. wolalabym być 5 Julia niż 1 Gabrysia, Helena, Matylda. A Julia według mnie to piękne imie.

Gość gość
a ja mam Zosię i wali mnie co o tym myślicie

Gość gość
Autorko: Pierwsza sprawa: co Cię to obchodzi jaki ktoś ma gust? Druga sprawa: Czy naprawdę jedyne co się liczy to oryginalność na siłę, byle udowodnić "swój" gust? Trzecia sprawa: nie pomyślałaś, że niektórym podobają się właśnie takie popularne imiona?: Może one nie bez powodu są popularne? Co do mnie, moja córka ma na imię Zuza, imię w zasadzie "wybraliśmy" lata temu, kiedy nie było ono tak popularne. I co, mieliśmy z niego zrezygnować, tylko dlatego, że akurat teraz jest mnóstwo Zuzek? Miałam się przejmować opinią jakiś obcych bab, które uważają "że nie mam własnego gustu"? No litości, naprawdę....

Gość gość
Gabrysia to stare imie? W starym pokoleniu nie ma prawie wcale tego imienia.