Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealny chlopak

Polecane posty

Gość gość

Hej.Jaki powinien byc idealny chlopak wedlug Was dziewczyny.Co miec?itp :)

Gość gość
Kochające serce, pragnąć jedynie tej jedynej kobiety, którą sobie wybrał, kochać ją, doceniać i starać się ją uszczęśliwiać, brak nałogów, stabilizacja materialna ( stała praca) i wyższość chociaż o 5 cm od kobiety to również atut, ale najważniejsze by chciał dać i brać szczęście :)

- Niesamowity intelekt, tak bym nie była lepsza od niego, ostatecznie możemy być równi - Nieograniczoną chęć i możliwości do sprawiania mi zadowolenia, przynoszenia szczęścia, radości swojej kobiecie - Fantazję, wyobraźnię, poczucie humoru, klasę, kasę, gust, być stanowczy, męski - Uduchowiony - Prawo jazdy + auto ( zanim ktoś się zacznie mądrzyć - tak, ja też mam, facet bez auta jest dla mnie niemęski)

Gość gość
21:22 Gorzej gdy ta którą wybrał go nie chce ja pasuje do opisu i właśnie tak się męczę.

Gość gość
a z wygladu jaki? :)

gość dziś Spełniam dokładnie wszystkie wymagania czy też cechy:-) Ale nazwanie siebie idealnym.. Chyba raczej nie.. nigdy nie będę. Znaleźć kogoś komu będzie można zaufać i kto będzie wstanie nas zrozumieć myślę że to też ważne. Świat nie jest idealny i my też;-)

Na to pytanie ciężko mi odpowiedzieć, gdyż nie mam jednego typu, na pewno zakochuję się w niebieskookich (zdarzyło się to 2 razy), o jasnej skórze i brązowych włosach, WŁOSY - niezależnie od koloru nie mogą być za krótkie ani za rzadkie, łysy choćby nie wiem jak piękny to nie dla mnie, to samo zakola :O Ale czarne włosy odpadają, więc: Blond, Brąz, Rude są ok Oczy: Niebieskie, Zielone, Szare, Jasny Brąz,tylko Czarne odpadają choćby nie wiem co Skóra najlepiej jasna, blada, może być czerwona naczynkowa, nie może być śniada Wzrost: Niby lubię wysokich, dużo wyższych ode mnie, ale bardzo podobało mi się dwóch mojego wzrostu (jeden to mój słynny ex, a drugi to ktoś nieosiągalny) , aktualnie spotykałam się w 2016 wyłącznie z mężczyznami 190cm Budowa: za chudy, za gruby, zbyt umięśniony - odpadają, normalna sylwetka, brzuch piwny do zaakceptowania, ale miłości i dzieci z tego nie będzie Zarost: nie przepadam, ale jak blond/rudy to jeszcze ostatecznie ujdzie i ważne - musi pachnąć mocno, jego zapach musi zniewalać

Gość gość
Jaki by nie byl a wy i tak jeb.nie~cie po rogach taka wasza natura znudzi sie i trzeba na nowy model wy tylko potraficie być z takimi co was nie szanuje nie mozecie podskoczy wtedy sie wam nie nudzi a dobrych traktojecie jak frajerów

Gość gość
czyli jaki z tego wniosek badz najgorszym s*********m,zdradzaj,lej,oszukuj :)

Gość gość
Łoo kurwa jakie wymagania tutaj :D nic dziwnego że dziewczyny tylko narzekają że są same, bo on nie ma "tego czegoś" :D

Gość gość
"tego czego" patrz 1)wyglad zeby sie pokazac przy psiapsiolkach i 2)kasa

Gość gość
Dokładnie Rysiu, sama obłuda i fałsz. Byleby zaimponować znajomym i podnieść sobie samoocenę.

Gość gość
Ładny i madry chłopak zyjacy w czystosci, to wszystko, dziekuje