Gość gość Napisano Sierpień 22, 2016 Moj kolega ostatnio sie zmienil. Wczesniej spedzalam z nim i rezzta naszej paczki prawie kazdy wakacyjny dzien. Gadalismy, byl mily dla mnie i dla mojej przyjaciolki. Ogolnie to fajnie spedzalismy czas. Pewnego dnia do parku w ktorym akurat bylismy przyszly dwie dziewczyny takie typowe gowniary. Podeszly do tego kolegi i cos tam zaczely gadac, od razu sie rzucaly jemu i takiemu innemu na szyje. Ogolnie to wczesniej sie nie znali bo pytal sie ich o wiek. Nastepnego dnia okazalo sie ze moj kolega i jena z tych dziewczyn sa razem (znali sie dopiero jeden dzien:0) od tej pory on z nami nie gada i ma nas zwyczajnie w dupie, pali se w krzakach elektryki chociaz wczesniej tego nie robil. Nie wiem co mam zrobic zeby byl taki jak dawniej. Po prostu mi jest przykro ze mnie i moja przyjaciolke tak olal a to naprawde fajny chlopak byl. Wydaje mi sie ze to przez te dziewczyne. Macie jakies pomysly zeby byl taki jak dawniej??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach