Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutne, samotne życie :((

Polecane posty

Gość gość
chcialabym:)

Gość gość
Ludzie walczą z rakiem, biedą, chorobami, niepełnosprawnością, a ci piszą, że im źle biedulki, bo nie mają kodoś. Wstyd!

Gość gość37latekkk
gość dziś chcialabym x więc tak zróbmy a napiszesz kilka słów o sobie. Np. Wiek

Gość gość
Jak sie mieszka w malym miescie, wsi to lipa ale we wiekszym zawsze mozna kogos spotkac

Gość gość
A skąd jestes autorko?

Gość gość
trzeba byc ciagle w ruchu i poznawac ludzi wtedy mozna poznawac facetow i wybrac wlasciwego

Gość gość
Ja jestem ciągle w ruchu, poznaje wiele wiele wiele facetów z czego więkoszość to erotomani, doopki, chamy, ludzie niewykształceni lub pozbawieni oglady

Gość gość
14:14 siedz sobie sama jeśli tak spostrzegasz innych ludzi. Zarozumiała jesteś i tyle.

Gość gość
czemu faceci maja wymagania a co kobiety nie moga???

Gość gość
Zgadzam sie z 14 14 tych facetów z klasą jest naprawdę niewielu. Ostatnio poznałam mężczyznę, zrobił na mnie świetnie wrażenie cóż fakt że niski był ok 162cm, ale sama mam 164 wiec to mi nie przeszkadza, ale miał wokół siebie kółeczko adoratorek i niestety nawet o mnie nie myślał. Ale był by idealny

Gość gość
Kobiety mają o wiele większe wymagania. Facet musi mieć kase, dobrze wyglądać, dobrą pracę itp. A kobieta wystarczy że jest miła i facet bez problemu sam się znajdzie.

Gość gość
to kurd**el jednen no. Bierz mnie, ja się lepiej nadam.

Z pewnością nie zmienisz tego pisząc na forum i żaląc się. Rozumiem, że to nie łatwa sytuacja, ale rusz się z tej kanapy, wyjdź gdzieś, chodź sama częściej na miasto czy nawet na zakupy na pewno kogoś poznasz;) to nie koniec świata, uwierz w siebie..., nigdy nie wiadomo jaka okazja nagle może się trafić, jeśli znajomi nie proponują spotkań, może ty coś zorganizuj? Albo zapoznaj się z nowymi ludźmi:) głowa do góry!

Gość gość
Chyba moja bliźniaczka, bo mam identycznie :( Mnie już ogarnia obojętność i coraz rzadziej mam chęć poznawać nowych ludzi, zwłaszcza mężczyzn. Po wielu próbach i niepowodzeniach po prostu się odechciewa. Nic, tylko kupić sobie kota...

Gość gość
a jak odbieracie to że facet jest troche nieśmiały, przy pierwszych kontaktach i ma troszkę kompleksów i z tego powodu jest mu ciężko kogoś poznać, zagadać. Co o takich sądzicie ?.

Gość gość
gość dziś Co??? Taki kurdupel i ty się wogole do niego odzywałaś

Gość gość
myśle że to bardzo nieładnie tka sie wyrażać o kimś niższego wzrostu

Gość gość
masz na myśli kurdupli ?

Gość gość
Cóż widzicie sami, możę ten człowiek był jak to nazywasz kurduplem ale na pewno dżentelmenem

Gość gość
Mieszkam w niewielkim miescie, ale nie na wsi, poznaje mnostwo ludzi chociazby w pracy, tylko po prostu nikt nie chce poznac mnie blizej. I nie widac po mnie ze jestem nieszczesliwa i zgorzkniala jak ktos napisal, ze pewnie odpycham swoim zachowaniem, wrecz przeciwnie, wygladam na pewna siebie, wesola dziewczyne, ale nie mam juz sil takiej dluzej udawac, bo jest coraz gorzej. Czy jestem brzydka?raczej nie - zwracam uwage facetow,ale za kazdym razme jak poznawalam kogos sensownego okazywalo sie, ze ma dziewczyne i jest w zwiazku... taki pech... :( wiec przestalam wierzyc... Nigdy nie siedzialam w domu, wychodzilam ze znajomymi, z kolezankami, czasem sama i co z tego? nigdy nic sie nie zmienilo, wiec stwierdzilam, ze to nie ma sensu, przestalam gdziekowiek chodzic bo po prostu wygladam smiesznie SAMA wsrod samych par :(( w internecie probowalam, randki okazywaly sie wielka lipa (nie macie pojecia jak faceci klamia w necie). ...chcialabym poznac kogos normalnego, ale stracilam juz nadzieje... :(

Gość gość
21:50 ile masz lat

Gość gość
28 - jestem autorka

Gość gość
lipa (nie macie pojecia jak faceci klamia w necie). ...chcialabym poznac kogos normalnego, ale stracilam juz nadzieje... smutas.gif jak powiedz cos wiecej

Gość gość
Może najpierw powiedz jaki typ mezczyzny szukasz? Bo tak trudno ci doradzić, Nikt Cie nie zaczepia romantycznie?

Gość gość
dziś kto to jest ktos sensowny??

Gość gość
22:16 cholera jest tyle fajnych samotnych kobiet a mi się nie udaje nikogo poznać ale też mieszkam w małej miejscowości i to jest problem. Szkoda że jestem aż 8 lat starszy bo może dałabyś mi szanse na poznanie. No trudno a zarazem szkoda.

Gość gość
może dałabyś mi szanse na poznanie x Nie zrobiłaby tego. One tylko potrafią pisać że samotne, że im źle, narzekać itp. Ale gdy ktoś da propozycje spotkania, to olewają albo uciekają. Nawet w tym temacie była taka sytuacja. Facet chcę ją poznać, ona nie raczy odpowiedzieć. Niech sobie dalej stękają że samotne.

Gość gość
po co wam te koty ? znam stare panny z kotami i nie rozumiem po co je trzymać w domu

Gość gość
właśnie to jest problem że kobiety same mają wymagania z kosmosu. Ktoś sensowny to pewnie jakiś milioner wyglądający jak Brad Pitt