Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutne, samotne życie :((

Polecane posty

Gość gość
Nieprawda jest ze odpycha, odstrasza to, ze duzo sie narzeka i marudzi. Jestem praktycznie w takiej samej sytuacji jak autorka tyle, ze po mnie wogole nie widac, ze cierpie z samotnosci... Kiedy wychodze ze znajomymi (rzadko,ale zdarza sie) jestem dusza towarzystwa,usmiechnieta, radosna, udaje, ze nie przeszkadza mi bycie samej. Koszmar zaczyna sie kiedy wracam sama do domu, kiedy w weekend nie mam gdzie wyjsc, bo samej nie wypada bo gdzie sie nie rusze wszedzie pary czy grupki znajomych, zreszta co to za zabawa wychodzic samemu? Tak wiec, nie narzekam, nie zale sie ludziom, wszyscy mysla, ze jestem zadowolona z zycia singielka...a prawda jest zupelnie inna...co drugi wieczor siedze i placze... Kazda proba nawiazania dluzszej znajomosci konczyla sie klapa...moze to i moja wina, ale nie wiem co robie zle... :(

Gość gość
dziś jestes w miare atrakcyjna? pomagasz facetom ktorzy z toba gadaja?

Gość gość
Dlaczego wszyscy zadajecie to samo pytanie??? czy sa atrakcyjne? a wy wszyscy uwazacie sie za takich przystojniakow? A jezeli nie sa pieknosciami to co? maja sie pogodzic z tym ze do konca zycia beda same bo facec***atrza TYLKO na wyglad?

Gość gość
cóż... jakos sie tak porobilo ze polskich kobiet w wieku przed 30 nikt nie chce.... wszyscy moi znajomi maja zagraniczne zony, albo wiekszosc... gus podaje ze ok 40% polakow wybiera kobiety z zagranicy niz polskich kobiet facetow z zagranicy... stad tyle samotnych

Gość gość
gość dziś Dlaczego wszyscy zadajecie to samo pytanie??? czy sa atrakcyjne? a wy wszyscy uwazacie sie za takich przystojniakow? A jezeli nie sa pieknosciami to co? maja sie pogodzic z tym ze do konca zycia beda same bo facec***atrza TYLKO na wyglad? wwwwww to ja, ta pierdolnieta i zwichrowana wg jednego tutaj. ale jestem w sumie po tym zwiazku juz taka. chcialam napisac, ze moj byly ciagle podkreslal, jaka jestem dla niego piekna. mysle, ze gdyby nie to , to bysmy razem nie byli. faceci tak maja i tyle. on to tyle razy podkreslal, ze to chyba byla moja glowna zaleta.

Gość gość
gość dziś wybacz.... rynek matyrmonialny jest bestialski.... atrakcyjność to 1 punkt

Gość gość
...w takim razie nie mam juz nawet nadziei...

Gość gość
gość dziś Dlaczego wszyscy zadajecie to samo pytanie??? czy sa atrakcyjne? a wy wszyscy uwazacie sie za takich przystojniakow? Xxx dajcie spokó, przecież to pytanie pada od kogoś kto sobie jaja robi.

Gość gość
gość dziś ...w takim razie nie mam juz nawet nadziei. Xxx nie sugeruj sie wszystkim co tutaj przeczytasz. Nadzieja umiera ostatnia :-) . Dla tego kto Cię pokocha będziesz najpiękniejsza i jedyna i mówię to jako facet. Głowa do góry.

Gość gość
gość dziś ja nie napisalam ze jestescie pie**olnieci, tylko ze wszyscy zajeci. albo geje. Xxx Ja nie jestem ani zajęty ani gej :-) ale pisałem Ci to już wcześniej ;-)

Gość prawikzewsi
Nawet całkiem ciekawie pieprzycie na pierwszej stronie ale muszę rano wstawać.

Gość gość
zycie jest ciezkie

Gość gość
jak nie jestes ladna to wiesz sama ze szanse male

Gość gość
ale czemu nie weżniesz nawet kogos przecietnego?

Gość gość
Przeciętni też wymagają kobiet atrakcyjnych.

Gość gość
:O faceci sa szaleni

Gość gość
Wcale nie, to wy jesteście szalone ;-)

Gość Heniuś
Kiedyś, bardzo dawno temu, kiedy jeszcze nie byłem tak doświadczony to dałem się parę razy "podpuścić" kumpelkom, które naraiły mi kilka takich mocno stękających, bardzo szukających, ciągle samotnych itp. I zawsze okazywało się, że te co najbardziej narzekają "jak to nie mogą nikogo poznać" mają tak naprawdę najbardziej wy*ebane na poznawanie kogokolwiek. Siedziały tylko z miną s*ającego kota, moje propozycje - zawsze krytyka, ich propozycje - brak, na wiadomości odpisywały tylko "ach", "ok", "dobrze", "no" - jednym słowem totalna bierność i kompletna mierność. I tak ze wszystkimi! Ja oczywiście od razu odpuszczałem, ale te biedne c*oty po kilka lat za nimi łaziły i kompletnie nic nie wskórały, nawet ich własne koleżanki miały ich dość. Popatrzmy na to z innej strony - dajmy tym kwękającym flądrom partnera, męża, chłopaka itp. a potem zastanówmy się, co by zrobiły? Toż to oczywiste - pie*doliłyby dalej i to tak długo, aż rozpie*doliłyby każdy związek. Bo one tak naprawdę nie chcą nic a nic zmienić ani w sobie, ani w swoim nędznym życiu - jedynie skupić na sobie uwagę i dostać parę punktów za litość.

Gość gość
Temat umarł?

Gość gość
a co tu wiecej dodać. Brzydkie kobiety sa same, marudne, zrzedliwe, tez

Gość gość
ja jestem samotna ale nie dlatego że nie mam powodzenia u facetow, ale dlatego ze trafiam na idiotow, chamow, roooocy, i szybko ich splawiam. lepiej byc sama niz mezczyc sie z kim zalosnym

Gość gość
Mam to samo. Sami bad boy'e do mnie zarywają. Problem w tym, że nienawidzę tego typu.

Gość gość
Ja jakoś nie potrafię zagadywać do kobiet na ulicy, skolei w necie aby kogoś poznać, porozmawiać to kobiety zaraz myślą że w necie tylko idioci więc już dałem sobie spokój.

Gość gość
,,ja jestem samotna ale nie dlatego że nie mam powodzenia u facetow, ale dlatego ze trafiam na idiotow, chamow, roooocy, i szybko ich splawiam. lepiej byc sama niz mezczyc sie z kim zalosnym'' To dlatego ze facetow w tym wieku juz nie ma, sa zajeci, zonaci, nie ma juz w czym przebierac, trzeba bylo brac jak byli wolni.

Gość gość
14:09 a jestes przystojny??

Gość gość
gość dziś 14:09 a jestes przystojny?? X podobno nie jest źle :-) a najgorsze że mieszkam w małej miejscowości.

Gość gość
podobno nie jest źle usmiech.gif a najgorsze że mieszkam w małej miejscowości. X a w jakim wojewodztwie?

Gość gość
gość dziś podobno nie jest źle usmiech.gif a najgorsze że mieszkam w małej miejscowości. X a w jakim wojewodztwie? Xxx w dzisiejszych czasach odległość nie jest aż tak wielkim problemem, ale bliżej mi do morza niż do gór.

Gość gość
Samotni ludzie mają zazwyczaj porąbaną psychikę i dlatego są sami. Proste i sprawdzone.