Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutne, samotne życie :((

Polecane posty

Gość gość
dziś no to rozwiń troche, bardzeij szczegółowo. Bo każdy jest sobą, ale niektórzy nie mają tak fajnych ekektow jak ty

Gość gość
nienormalnych :-) tak nie napisałam,jak lubie kogoś to doradzę w sprawach damsko męskich ,z dobrym skutkiem ale jestem tym zmęczona,tutaj tylko napisałam że zajmujecie się tylko marudzeniem,to wszystko,poza tym kto ustala normy

Gość Omnium
Ludzie a co wyście sobie myśleli, ze będziecie mieli życie jak w serialach? Że będzie wesoło i zabawnie? Życie przeciętnego człowieka to praca, dom i nuda. Niestety jak się kończy okres studiów a zaczyna dorosłe życie to tracą się kontakty z kolegami, tracą się przyjaźnie bo zaczynają się małżeństwa albo poważna praca. Nikt nie ma czasu na robienie głupot tak jak kiedyś. Jedni się w tym odnajdują i im to zwisa, a inni tak jak autorka siedzą na forach i się użalają. A zamiast się użalać to pogódź się z tym, że powoli się starzejesz. Polub bycie samotnym, tak jak ja. Ja mam 32 lata nigdy nikogo nie miałem, i jest mi z tym dobrze, chodze sobie na rower, basen, praca, wyjazdy za granice. Zawsze kogoś spotkam ciekawego, Nie wiem w sumie po co ludzie wiążą sie w wieku 23 lat a potem tęsknia za takim życiem jakie ja prowadze. Nie potrzebuje nikogo.

Gość gość
dziś moze jestes brzydka?

Gość gość
Omnium dziś nie brakuje ci seksu? Czy prowadzisz poligamistyczne życie. Facet an 1raz???

Gość Omnium
gość dziś Czy seks, to najważniejszy element życia? Jeśli chcesz wiedzieć, to jestem bardzo wierzący, i jako młodzieniec miałem plany pójścia do seminarium ostatecznie wybrałem życie świeckie. Ale stan kapłański jest mi bliski. nie martw się smaku seksu też skosztowałem, ale nie jest tak że nie mogę bez tego żyć.

Gość gość
Omnium dziś Ludzie a co wyście sobie myśleli, ze będziecie mieli życie jak w serialach? Że będzie wesoło i zabawnie? Życie przeciętnego człowieka to praca, dom i nuda. X czytajcie i uczcie się bo prawde pisze.

Gość gośćlotka
tylko bogate życie wewnętrzne gwarantuje brak nudy,wtedy można zaczarować świat i zaczarować tych którzy żyją podobnie i wiele rozumieją

Gość gośćlotka
ale mało osób obchodzi poznanie samego siebie i odkrycie tajemnic ,skazani na ślizganie się po powierzchni

Gość Omnium
Oczywiście że głoszę prawdę , 90% ludzi ma takie życie jak autorka, tylko jedni się z tym godzą i dobrze im z tym a drudzy nie. Jedni zdają sobie sprawę że ich sąsiad prowadzi takie samo życie jak my a innym wydaje się nie wiadomo co, że ludzie to mają mega ciekawe życie codziennie coś innego, codziennie inne emocje. A prawda jest jaka jest, 90 proc ludzi tak jak pisałem żyje z dnia na dzień godzien rutyna. Ja się pogodziłem z tym kim jestem i gdzie jestem. Ostatnio nic innego nie robiłem tylko praca, powrót do domu i oglądanie Olimpiady i wcale mi z tym źle nie było.

Gość gość
pewnie że tak co być nie robił to jest rutyna

Gość gość
przecież i tak będziesz musiała kogs poznac wiec przestan wybrzydzac lulunia sie znalazla

Gość gość
Rutyna i codzienne nudne zycie to cos inne go niz brak poczucia, ze jest sie kochanym i swiadomosc ze komus na tobie zalezy. Mozesz zyc w nudnym malzenstwie bez codziennych emocji, ale jest ktos kto bedzie czekac i martiwc sie o ciebie jezeli sie spoznisz. a jak jestes sam i nie masz nikogo nie chodzi ze jest nudno i szaro, tylko o to ze nie masz do kogo sie zwrocic.

Gość gość
Samotność zabija i wyniszcza od środka...kobieta niekochana więdnie i usycha jak kwiat...

Gość gość
wiele bym dał aby ktoś mnie pokochał, oczywiście z wzajemnością. Szara codzienność bez miłości jest do bani.

Coż.... Jak ktoś nie ma urody to jest w stanie kogoś przegadać, a jeśli się nie ma ani tego ani tego (tak jak w moim przypadku) to się ma przebombane w życiu.

Gość gość
szczegolnie jak jest sie maruda i nie ma co robic w zyciu

Gość gość
Ja sie nie moge pogodzic z samotnoscia tak jak autorka. Praktycznie cale zycie bylam sama, z przerwa na roczny zwiazek, ktory sie rozpadl 2 lata temu. Teraz mam 32. Nie umiem o tamtym zapomniec, o ile wczesniej przed nim umialam byc sama, to teraz wydaje mi sie to tragedia. Wizja tylu samotnych lat przede mna. Nie wiem jak tak mozna zyc. Moze gdybym nie poznala smaku bycia z kims to bym nie cierpiala. I fakt jesli masz kogos kto cie kocha to nie przeszkadza tzw. nudne zycie.

Gość gość
dziś a jestes w miare atrakcyjna?

Gość gość
gość dziś Ja sie nie moge pogodzic z samotnoscia tak jak autorka. Praktycznie cale zycie bylam sama, z przerwa na roczny zwiazek, ktory sie rozpadl 2 lata temu. Teraz mam 32. Nie umiem o tamtym zapomniec, o ile wczesniej przed nim umialam byc sama, to teraz wydaje mi sie to tragedia. Wizja tylu samotnych lat przede mna. Nie wiem jak tak mozna zyc. Moze gdybym nie poznala smaku bycia z kims to bym nie cierpiala. I fakt jesli masz kogos kto cie kocha to nie przeszkadza tzw. nudne zycie. Xxx doskonale Cię rozumiem, jakbym czytał własne myśli i tak samo mnie to trochę przeraża. Masz jakieś plany aby to zmienić ?

Gość gość
Hmmm Mysle ze za duzo sie uzalacie i to odpycha potencjalnych kandydatow

Gość gość
doskonale Cię rozumiem, jakbym czytał własne myśli i tak samo mnie to trochę przeraża. Masz jakieś plany aby to zmienić ? wwwwwwwwwww raczej juz przywyklad do wizji zycia samej do konca.to nie psymizm ale mezczyzni po 30 sa zonaci, ewentualnie geje.

Gość gość
gość dziś doskonale Cię rozumiem, jakbym czytał własne myśli i tak samo mnie to trochę przeraża. Masz jakieś plany aby to zmienić ? wwwwwwwwwww raczej juz przywyklad do wizji zycia samej do konca.to nie psymizm ale mezczyzni po 30 sa zonaci, ewentualnie geje. Xxx nie prawda, ja nie jestem żonaty ale mój związek również się rozpadał. Miałabyś ochotę pogadać na priv ?. Obiecuje że jestem normalny.

Gość gość
tylko ze problem jest taki, ze ja dalej tesknie za moim bylym i gdyby chcial mnie jeszcze widziec na oczy, to bym poleciala do niego teraz ;/

Gość gość
raczej juz przywyklad do wizji zycia samej do konca.to nie psymizm ale mezczyzni po 30 sa zonaci, ewentualnie geje. x Ja jestem po 30tce, nieżonaty i nie gej. Też mogę napisać że kobiety po 30tce są zamężne albo pierdolniętę. Przyjemnie się to czyta? Chłopie powyżej, odpuść sobie, przecież widzisz że to nie jest normalna kobieta, tylko już zwichrowana.

Gość gość
gość dziś tylko ze problem jest taki, ze ja dalej tesknie za moim bylym i gdyby chcial mnie jeszcze widziec na oczy, to bym poleciala do niego teraz xxx w takim razie nic by z tego nie było. Najpierw musisz się uporać z przeszłością. Powodzenia.

Gość gość
ja nie napisalam ze jestescie pierdolnieci, tylko ze wszyscy zajeci. albo geje, nic nie mam do gejow, tylko nie ma z nich dla mnie akurat pozytku.