Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostekzanglii

Skrzywione prącie, co poradzić?

Polecane posty

Gość gostekzanglii

Cześć, mój kumpel ma problem ze skrzywionym penisem. Przez to ma kompleksy i nie ma dziewczyny, bo zjada go wstyd. Chcę mu pomóc - znalazłem taki artykuł http://www.menopauza.pl/skrzywienie-penisa-metody-prostowania-pracia/ i zastanawiam się, czy go nie podrzucić kumplowi. Może kojarzycie jakieś grupy wsparcia dla takich facetów? bo to w sumie krępująca sprawa.

Gość gość
Pełno facetów ma krzywe prącie, taka natura, nie próbuj zmieniać na siłę coś co po prostu tak jest. Wyjdzie jeszcze gorzej i na szkodę. Dla pociechy kumpla powiedz mu, że słynny komik tudzież kobieciarz Eddie Murphy wielokrotnie chwalił się swoim krzywym prąciem i tym, że kobiety były wyjątkowo zadowolone (większe tarcie ścianek pochwy).

Nic się nie martw ja mam zakrzywionego w górę i daję rade. Wszystko zależy od partnerki. Po dość ostrym seksie na jeźdźca doszło do uszkodzenia mojego Wacka i po jakimś czasie wygiął się główką do góry. Miałem mały problem z prowadzeniem Wacka do jamki, ale po jakimś czasie doszliśmy z moją połówka do takiej perfekcji, że teraz to sama przyjemność ;) dla nie rzecz jasna

Gość gość
obrzydlistwo

Gość gość
Daj ogłoszenie, że szukasz zakrzywionej pochwy. Ja to bym wykorzystał takie prącie do zaskakującego molestowania dziewczyn atakiem "zza węgła".

Gość gość
Wcale nie rysujesz punktu G tylko sprawiasz jej ból.

Może trochę uściślę. Nie jest tak twardo wygięty jak kij, tylko to wygięcie jest elastyczne. Wchodzi prosto, ale ma tendencje zadzierania się do góry. Tak jest od paru lat , a o bólu nic nie wiem ;)

Gość gość
Poradź koledze żeby prostował w imadle