Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedzenie na dowóz

Polecane posty

Gość gość

Gdzie mogę zamówić jedzenie na dowóz w Krakowie ?

Gość antek889
Dla spróbowania zamówiłem sobie parę dni temu jedzenie do domu z restauracji indyjskiej – Ganesh i było smaczne. Mają różne zestawy, w tym fajne lunchowe z kurczakiem, albo wege. Dora cena, szybka dostawa, pozytywnie.

Gość gość
Zależy jakie jedzenie lubisz, ja bardzo lubię krewetki no i tu w Krakowie najczęściej zamawiam z http://hurryupshrimp.pl/, są super! smaczne i dobrze doprawione

Gość rimemoss
Moim zdaniem bardzo fajną opcją będzie Burger King dowóz jest o tyle fajny, że można sobie zjeść pyszne jedzonko w domowym zaciszu. A Whopper z frytkami to coś fantastycznego.

Gość Selka

Natomiast jeśli mamy tutaj wielbicieli Sushi to w Warszawie zdecydowanie mogę polecić Wam do sprawdzenia lokal Sushi World ponieważ mają bogate menu i zarówno znajdą coś dla siebie wielbiciele klasycznych smaków, jak i osoby szukające czegoś nowego w połączeniach smakowych m.in w rolkach indywidualnych, czy volcano roll które uwielbiam!

Gość gość

Warto mieć kilka sprawdzonych restauracji, które dowożą pyszne jedzenie. Jeżeli mieszkacie w Szczecinie i brakuje wam dobrej restauracji z kuchnią chińską to polecam wam zgłosić się do chinaming.pl Nie będziecie tego żałowali.