Gość gość Napisano Sierpień 23, 2016 Witam od jakiegoś czasu, a właściwie od czasu gdy miałam stłuczone kolano czyli od kilku miesięcy mam pewien problem. Polega on na tym, że coś boleśnie przeskakuje mi w kolanie. Dzieje się tak szczególnie podczas sprintu, przebiegne kawałek i buum, paraliż nogi normalnie, dosłownie nie mogę ruszyć nogą ani nic i tak przez 15-30 minut a później w miarę ustępuje, ale przez kilka dni nadal czuje taki dyskomfort. Dzieje, się też tak podczas codziennych czynności takich jak schodzenie po schodach lub siadanie, zrobię niefortunny ruch w postaci postawienia prawej nogi prostopadle do lewej czyli tak jakby rozstawienie nóg na zewnątrz, a szczególnie stóp (nie wiem czy mnie zrozumiecie ale nie mam pojęcia jak inaczej to przedstawić) i również coś przdskakuje. Kolano po stłuczeniu było leczone prawidłowo, okłady, maści, mało ruchu, więc nie mam pojęcia skąd to się bierze i nie wiem czy udać się z tym do ortopedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach