Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivetto

Pytanie do Pań we wczesnej ciąży

Polecane posty

Gość Ivetto

Witam, jestem we wczesnej ciąży i wizytę u ginekologa mam za 1,5 tygodnia. Czy któraś z Pań we wczesnej ciąży ma (lub miała) plodny śluz? Naczytałam się w internecie, że może zwiastowac to spadek progesteronu i zaczęłam się martwić. Mam za sobą poronienie, więc scenariusz czarny przed oczami. Mój śluz to przewaga wodnistego, jasnego, ale chwilami zdarza mi się (przepraszam za porównanie) gesty, rozciągliwy glut zbity w kulkę. Z góry dzięki za odpowiedz.

Gość gość
To normalne

Gość gość
Czy któraś z Pań tak miała i wszytko było w przypadku?

Gość Ivetto
Porządku *

Gość gość
zamiast gdybać idź do laboratorium na poziom progesteronu, w ciąży nie powinien być niższy niż 50, ja miałam 21 i brałam duphaston, jeżeli już masz za sobą poronienie to jak będziesz u ginekologa od razu weź receptę na duphaston, ale żeby to zaargumentować musisz mieć wyniki progesteronu. 99% lekarzy nie zleca takich badań, ci na NFZ sie boją kontroli a ci prywatni nie chcą, aby poszła o nich fama, że są drodzy (czyli zlecają duzo płatnych badań) i takie mamy rezultaty, że kobieta i tak musi sama wszystko sprawdzac :/

Gość gość
uwielbiam jak ktoś napisze super odpowiedź, podzieli się wiedzą fachową a autorka nawet nie podziękuje... uroki kafe...

Gość gość
Tak właśnie miałam, dużo śluzu albo przeźroczystego, rozciągliwego, albo właśnie białawego.