Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on ja kocha według was?

Polecane posty

Gość gość

mam koleżankę (20l) która w wieku 18 lat wpadła ze swoim chlopakiem. Byli razem chyba 1.5r. Chłopak miły,dobrze wychowany,z dobrego domu. Zamieszkali razem. No i się zaczęlo. On rzucił studia,poszedł do pracy. Ona sama z dzieckiem w domu. Dom rodzinny jakieś 80 km dalej. Została sama. Ten jej chłopak najpierw zaczął pracy w mieście oddalonym o 300 km później szukał za granica. Po obserwacji widzę ze robi to specjalnie. Nie chce został z nią i małym w domu. Robi wszystko aby uciec. Strasznie mi jej zał. Na domiar złego okazało sie ze jest w drugiej ciąży. Chłopak przyjeżdża tylko na 1 weekend w mies i coraz rzadziej. Przykro mi tak na nią patrzeć. Nie spodziewalabym się czegoś takiego po nim. Co mam jej doradzic?

Gość gość
nie wiem, ja w wieku 18 lat nawet nie myslalam o seksie tylko sie uczylam... skoro chciala sie seksic to ma to na co zasluzyla

Gość gość
Ale czy ona się Tobie żali? Czy znasz ich plany na przyszłość? Bo jeśli tylko sobie coś obmyślasz w głowie na podstawie obserwacji od zewnątrz nie będąc wtajemniczona no to może lepiej nie doradzaj:) Różne są sytuacje, mnie nie dziwi że jeździ tak daleko za pracą skoro tam lepiej płacą, gdyby jej nie kochał to zabezpieczałby się we wszelaki sposób aby nie było drugiego dziecka, a tak widać może maja plany aby już teraz mieć te dwoje i dwoje wychowywać, może oszczędzają jak mogą, żeby w niedalekim czasie zamieszkać razem we własnym domu. Dlatego on rzadko przyjeżdża, znam takie pary gdzie mąż przyjeżdża kilka razy do roku bo dużo pieniędzy to kosztuje, więc jeśli on przyjeżdża na jeden weekend w miesiąc z tak daleka to uważam że świadczyć to może o uczuciu do niej i tęsknocie za rodziną.