Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytambolubie

ORGAZMOKALIPSA:)!

Polecane posty

Gość czytambolubie

Hej.To temat dla siedzących w temacie.Lubię dziwne książki.Takie,co wydają się na maxa pojechane,a tak serio są mądre.Trzeba się wgryźć w temat.Do rzeczy.Książka Orgazmokalipsa.Fragmenty są zabawne,dziwne.Chcę kupić całość:)Zastanawiam się też,czy to fajny prezent ?Ludzie nie czytają książek:\^lubię też klasyke literatury,typu Tołstoj.Chodzi mi o to,że miernoty są promowane,a zdolni zwariowani,nieznani.To jak kupić kilka sztuk?lubicie takie książki ?Mam 17 lat,normalny facet ale zakręcony;)

Gość gość
Z ciekawości wyszukałem:)z******te:)I autor wydaje się być spoko gościem Ja bym kupił.zależy dla kogo prezent. Ale książka zapowiada się świetnie:)

Gość czytambolubie
Dla brata w Uk,i dla dziewczyny;) Świetne:)Ale ja jestem nietypowy,lubię książki,chociaż myślę,że audiobook byłby lepszy i dotarł do większej ilości osób.Wygodniej w samochodzie,czy sprzątać gotować i słuchać:)szkoda,że nie ma wersji audio,kupię papierową:)

Gość lufwok
Bo ludzie nie mają czasu:\rzeczywiście audiobooki to lepszy pomysł.Ale książkę warto kupić.W ten sposób wspieramy i dajemy autorowi motywację:) Też googluję i powiem wam,że tak szalonego gościa nigdy nie widziałem.A Wikary i Hubi to miooodzio:p

Gość czytambolubie
Czyli kupić:)Tylko widzę,że można przez net.Sprawdzę jeszcze księgarnię:) Dzięki za pomoc;-) Sam tytuł jest nieźle pojechały:-p ORGAZMOKALIPSA :-0!

Gość gośćwtfomg
Myślałem,że to wątek o seksie,orgii a tu książki;) Wszedłem na stronę,wydaje się być fajne;) Kupiłbym ale audiobook.

Gość czytambolubie
Też polecam:) Fajne i na luzie;)

Gość gość
Autor to Krzysztof T.Dąbrowski:) Googlujcie ma zakręcony.Coś na szarzyznę;)

Gość lunatykzlasu
On jest mało znany ale bardzo zdolny.Smutne,że ludzie nie znają tak fajnej literatury.I że nie czytają:( Ale też kupię:) Czekamy na audiobooki z takimi zakręconymi tekstami:)