Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixoo

Poznam dziewczynę jestem niepełnosprawny

Polecane posty

Gość mixoo

Cześć, mam 21lat i jestem osobą niepełnosprawną. Jestem z okolic Katowic. Chętnie poznam miłą, sympatyczną dziewczynę. Mimo mojej niepełnosprawności radzę sobie dobrze ( chodzę i funkcjonuję normalnie). Jakoś przez moją niepełnosprawność nie mogę sobie znaleźć miejsca swojego........

Gość gość
Niepełnosprawnym i ciapatymi mówię nie. Niech szukają towarzystwa wśród swoich.

Gość gość
jaką masz niepełnosprawność?

Gość Nieznajom4563
Weź się lecz HIPOKRYTKO! Pewnie Ciebie nikt nie chce i jedziesz po innych?? W sumie nie zdziwiłabym się bo tylko PASZTETY atakują inne osoby :-) Tobie życzę powodzenia. Ja jestem zdrowa mój mąż jest osobą niepełnosprawną. Poznaliśmy się przez znajomych. Z początku traktowałam go jak zwykłego znajomego był małomówny i troszkę skrępowany,ale z biegiem czasu zobaczyłam,że to jest mądry oraz troskliwy facet ( teraz mi koleżanki zazdroszczą go :d) mam 25 lat i jestem w bardzo szczęśliwym związku! Spodziewamy się dziecka więc trzymaj kciuki!! A Tobie życzę powodzenia i wiary w siebie,a na pewno Ci się wszystko ułoży. Myślę,ze jesteś fajnym,mądrym i uczuciowym chłopakiem. Więcej wiary w siebie!! :-)

Gość gość
Wolałabym mieć za partnera niepełnosprawnego niż psychopatę.

Gość Nieznajom4563
Ty jesteś PSYCHOPATKĄ i zajrzyj sobie do słownika co to słowo oznacza. Przepraszam,lepiej "wygoogluj" bo słownik jest raczej dla ludzi inteligentnych,a sądząc po twoim wpisie to nie jesteś zbyt bystrą osobą. Jest osobą NIEPEŁNOSPRAWNĄ a nie PSYCHOPATĄ to są zupełnie dwa różne słowa gamoniu....

Gość Nieznajom4563
Żle przeczytałam chyba ostatni post. Przepraszam,ale jak widzę ludzi dyskryminujących osoby niepełnosprawne to mi się coś robi..

Gość gość
Nieznajom4563 właśnie źle zrozumiałaś mój powyższy wpis i aż gorąco m i się zrobiło od Twoich wyzwisk;) ale zrehabilitowałaś się szybko;) Niepełnosprawny wg mnie może być lepszym partnerem do zycia niż sprawny fizycznie psychopata. Wolę nie pełnosprawność fizyczną niż psychiczną.

Gość gość
niepełnosprawność*

Gość Nieznajom4563
Tak, przepraszam Cię za to strasznie,ale przeczytałam drugi wpis i po prostu myślałem,że to ta sama osoba pisze i szybko przeczytałam i oczywiscie źle,ale to ze zdenerwowania... Masz rację tutaj i to ogromną. Jak widzę nasze społeczeństwo jak traktuje ludzi niepełnosprawnych przedmiotowo i wrzucają ich do jednego worka z GŁUPKAMI to mam ochotę w twarz takiej osobie przyłożyć... Przecież chłopak pisze,że jest osobą niepełnosprawną chodzącą czyli to jest jakaś niepełnosprawność ruchowa. Każdy z nas moze potrzebować pomocy i co wtedy? Osoba niepełnosprawna moze sobie świetnie radzić w życiu przykładem może być mój mąż. Ma krótszą nogę i utyka. Jestem ładną dziewczyną i nie narzekałam na chłopaków,ale oni byli inni od mojego męża. Gdybym miała wybierać jeszcze raz pełnosprawnego chłopaka,który nic ze sobą nie reprezentuje tylko mięśnie ( takiego miałam) a niepełnosprawnym,który jest o wiele bardziej wartościowym człowiekiem to bez zastanowienia wybrałabym tego drugiego:-)