Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega to ma tupet co? Ocencie posmiejcie się.

Polecane posty

Gość gość

Kolegujemy się od studiów,ale głównie rozmawiamy przez telefon (on chce się umówić, a ja nie bardzo). Ostatnio zaprosił mnie na ślub( nie ma wesela tylko kościelny ślub,to można spokojnie iść bez pary). I najlepsze jest to,ze mówi "ja kupię kwiaty i co tam trzeba, ty się nie musisz niczym martwić." Hahaha . Co on sobie myślał? Ze może ja mam się jeszcze zrzucać? Najlepsze, ze ten ślub jest bardzo daleko,mowie mu " to za daleko,bo 3 h bym jechała w obie strony". O po wiedziałam koleżance,a ona że to jakiś kretyn bo powinien po mnie przyjechać albo taksówkę zamówić. A on oczywiście nie wpadł na to i pójdzie sobie sam,bo nie ma głupich.

Gość gość
fascynujące.

Gość gość
Pośmiać się chyba z ciebie ....księżniczka się znalazła , na białym koniu pewnie byś chciała by po ciebie przyjechał ...przecież to tylko kumpel a twój chłopak więc skąd te wymagania ????

Gość gość
Chyba to jemu zależy, żeby mieć towarzystwo? To ja poswiecam swój czas i jeszcze mam płacić za podróż? Jak mu nie zależy to niech sam idzie. Zreszta jak zawuazylas to nie jest moj chłopak to z jakiej racji mam mu towarzyszyc. Bez przesady,jeszcze ktoś nas uzna za parę.

Gość gość
to w czym problem ? wystarczyło odmówić i nie wyśmiewać się tutaj z chłopaka , bo to źle tylko o tobie świadczy.

Gość gość
właśnie, wieśniaro

Gość gość
urzekła mnie twoja historia pustaczku...

Gość gość
Jasne cebulki wysmiewajcie mnie,same będziecie w takiej sytuacji to też się będziecie śmiać albo jak ostatnie frajerki jechac:-)

Gość gość
Na białym koniu :-d ale on zdechł i chłopak pieszo idzie :-)

Gość gość
No i zamiast się pośmiać to ciebie wysmiali. Nieładnie tak nasmiewac się z innych, bo to tylko pokazuje jaka ty jesteś.