Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ryzyko ciąży, możliwa płytka penetracja w spodniach

Polecane posty

Gość gość

Mam poważny problem. Czy jest duże ryzyko ciąży jeśli nie miałam na sobie majtek, a chłopak ocierał się i próbował włożyc penisa do pochwy. Był w spodniach od piżamy, dosyć cienkich. Potem zobaczyłam niedużą plamke preejakulatu na jego spodniach. Nie wiem gdzie był jego penis kiedy sie wydzielił plamka była bardziej na górze, z prawej strony, nie na środku. Wziełam tabletke Ellaone około 15 godzin po, po około 9 godzinach oddałam jednak dosyc wodnisty stolec. Jakie jest ryzyko że nie zadziałała i ryzyko ciązy

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu poleciała do lekarza! Najlepiej takiego od głowy bo na gin i tak za późno ;-)

Gość gość
Dziewczyno, ryzyka nie ma a Ty sie przestan truc , jezeli chcesz wspolzyc z chlopakiem to marsz do lekarza I zalatwic jakas bezpieczna metode antykoncepcji na stale

Gość gość
I najpierw sie wroc do podst i przypomnij sobie skad sie biora dzieci.

Gość przerażonajestem
To był 12 dzien cyklu przy cyklach 28-27 dniowych, spanikowałam, ze to sie wydzieliło jak on włozyl plytko , miał spodnie ale cienkie

Gość gość
fachowa terminologia "preejakulat" a zadajesz pytania, na które nikt nie zna odpowiedzi... poza jednym spostrzeżeniem - zmień faceta, jak możliwość ciąży jest tak przerażająca