Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy normalny, spokojny, nieśmiały introwertyk wytrzyma z imprezowiczka???

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna jest miła, sympatyczna, ale lubi wypić i wyskoczyć ze znajomymi na impreze do klubu raz na jakiś czas. Od razu podkreślę że tylko tam tanczy i bawi sie. Czasem też lubi spędzić czas jakoś poza domem. Czy taki spokojny chłopak wytrzyma z taka dziewczyną ???

Gość gość
Pewnie się puszczasz więc nie

Gość gość
Dodam jeszcze ze boję się że przez to jaka jestem mam szanse jedynie na takiego typowego ruchacza/imprezowicza z klubu. Czy moje obawy sa słuszne?

Gość gość
Tak jak zaznaczylam. W klubach tylko tancze i bawie sie ze znajomymi. Wiedziałam ze od razu pomyslicie ze sie puszczam :D

Gość gość
Myślę że wytrzyma

Gość gość
a co dziewczyna ma siedziec całe zycie w domu?jak ktos chce zdradzic to nie musi chodzic na imprezy a okazje i tak znajdzie,jesli nie chodzi codziennie to w czym problem?

Gość gość
wytrzyma jakiś czas... a później ucieknie, gdzie pieprz rośnie...Nawet, gdy będzie imprezował, to będzie robił to tylko z grzeczności i dla ogólnej stagnacji pokojowej...

Gość gość
Predzej to ona nie wytrzyma ze spokojnym mezczyzna. To tak jak z lepiej zarabiajaca kobieta. Mezczyznom to nie przeszkadza tylko kobietom.

Gość gość
Jaka jest moja ocena Polskiego Fiata 126p? Jeżeli nie wymagać od niego właściwości Polskiego Fiata 125p, to przy starannej obsłudze oraz racjonalnej eksploatacji może niezawodnie i tanio służy do celu, dla jakiego został zbudowany. Jest prosty w konstrukcji i obsłudze. W czasie przebiegu 57 000 km nie wymagał odwiedzania stacji obsługi poza obowiązkowymi przeglądami gwarancyjnymi, wymianą uszczelniacza wału oraz zmianą oleju w przekładni, niedostępnego w stacjach CPN.