Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akrew0123

pomóżcie!

Polecane posty

,pomóżcie mi.. :D Mój chłopak nie chce ze mną jechać na impreze.Podkreślam,że nigdy razem na niej nie byliśmy od początku naszego związku.On nie rozumie,że jestem młoda,są wakacje i bardzo chce sie wybawić *razem z nim*,bo bez niego ani rusz,bo oczywiście,zerwie.Go takie imprezy nie kręcą,bo on nigdy na nie,nie ma ochoty.Rzadko wychodzi z kolegami,ale poczatki zwiazku były takie,że tylko koledzy,ale zmienił się,co doceniam.Jak mam go namówić na taką impreze..? On unika tego tematu,od razu wkurzony..Dzięki takiej imprezie mogę sie zresetować,nie myślę o otaczającym mnie świecie i dobrze się bawie,dlatego chce jechać i wyluzowac. Co mam zrobić? Prosze nie pisać mi żebym zerwala,bo tego nie zrobię bo go bardzo kocham . :) piszcie co wy byście zrobiły!

skoro nie chcesz zrezygnować z niego, zrezygnuj z siebie, ze swoich potrzeb, pragnień, marzeń, z tego kim jesteś Ty

Gość gość
Jejciu, są ludzie którzy lubią się bawić na imprezach i tacy co nie lubią takich wypraw. Jak to jest jedyna jego wada, to idź z koleżankami. Wyszalej się rozsądnie i przyjmij do wiadomości że on jest taki a nie inny. Jak tak ci to doskwiera to znaczy że nie pasujecie do siebie. Jak ci grozi zerwaniem, to tym bardziej nie pasujecie do siebie. Związek opiera się na zdrowym kompromisie a nie na szantażu.