Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akrew0123

cześć dziewczyny

Polecane posty

dziewczyny,pomóżcie mi.. :) Mój chłopak nie chce ze mną jechać na impreze.Podkreślam,że nigdy razem na niej nie byliśmy od początku naszego związku.On nie rozumie,że jestem młoda,są wakacje i bardzo chce sie wybawić *razem z nim*,bo bez niego ani rusz,bo oczywiście,zerwie.Go takie imprezy nie kręcą,bo on nigdy na nie,nie ma ochoty.Rzadko wychodzi z kolegami,ale poczatki zwiazku były takie,że tylko koledzy,ale zmienił się,co doceniam.Jak mam go namówić na taką impreze..? On unika tego tematu,od razu wkurzony..Dzięki takiej imprezie mogę sie zresetować,nie myślę o otaczającym mnie świecie i dobrze się bawie,dlatego chce jechać i wyluzowac. Co mam zrobić? Prosze nie pisać mi żebym zerwala,bo tego nie zrobię bo go bardzo kocham . :3 piszcie!

Gość Takataaaa
Jedź sama

Gość gość
Ja mogę z Tobą iść. Chłopa je/bne w czapce bo jest Ci/pa. A Ciebie zabiorę na bandzo.

Gość Takataaaa
To Twoje życie i żyj tak żebyś była szczęśliwa. Skoro facetowi nie pasuje to jak chcesz spędzać wolny czas i na domiar złego ma do Ciebie pretensje to nie zasługuje na Ciebie. Facetów jeszcze trochę poznasz. Też myślałam, ze kochalam bardzo mojego męża ale okazał się dupkiem. Teraz jestem po rozwodzie i mimo ze mam dzieci to poznaje dalej facetów bo na jednym świat się nie konczy a ty póki nie masz dzieci to możesz łatwiej sobie ułożyc życie. Za żadne skarby nie odmawiaj sobie tego co lubisz kosztem siebie samej !