Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aAddDminnN

pracuję jako administrator małego osiedla i zauważylem niepokojące nagranie

Polecane posty

Gość aAddDminnN

na monitoringu, zwrócił mi na to uwagę ochroniarz, postanowiłem przyjrzeć się sprawie. Pewna mieszkanka spotykała się z chłopakiem, widywali się często,nagle ochroniarz zauważył ją z sąsiadem, potem rzadziej z chłopakiem, a potem raz z jednym raz z drugim, żaden nie chodzi do niej na noc, co to za zagadkowa sytuacja? Znam mieszkankę na zywo, raz spotkałem, bardzo atrakcyjna i sympatyczna kobieta, wątpię by kręciła z 2 naraz, chociaż tak to dziwnie wygląda. jakie może być wyjaśnienie racjonalne?

Gość gość
Boże to już nie można mieć znajomych? Nie masz swojego życia?

Gość gość
Podglądaczu. To, że ktoś przyprowadza do domu, który od ciebie wynajmuje innych ludzi nie znaczy, że ci tam robią tarło.

Gość gość
A co cie to obchodzi?! To jej zycie. Jesli nie doszlo do przestepstwa czy lamania prawa, to TY LAMIESZ PRAWO do prywatniosci wszystkich osob, ktore podgladasz.

Gość AAdminbN
Nie wynajmuje nikomu, zarządzam sprawami osiedlowymi, a to ochroniarz mi zwrócił na to uwagę, jako ciekawostkę,spytał o co w tym chodzić może,może tylko znajomi,dowiem się tylko jak

Gość gość
Ooooooojjjjeeeeejjjjj ale dziwne zdarzenie. :P zgłoś na TVP info koniecznie jako świadek zdarzenia

Gość AAdminbN
Mówicie, ze to nie jest podejrzane w ogóle?

Gość gość
na stówę handlują ludzkimi narządami. przecież nikt normalny nie przyprowadza innych ludzi do domu, tak robią tylko psychopaci.

Gość gość
Boże może jej chłopak wyjechał np do pracy a sąsiad to jej znajomy. Naćpałeś sie czegos? To nie Twoja sprawa? Ona może nawet się ruchac z 5 chłopa naraz. Wolność Tomku w swoim domku. A jak Cie to tak trapi to idź i się jej zapytaj

Gość gość
23.31 hehe brawo tak musi być :P

Gość gość
pewnie to dlatego, że nie zabierała męża na badania ginekologiczne pochwy, a gwarantuje to ustawa i tak dalej.

Gość AAdminbN
Ja jestem żonaty i nie podobaloby mi się gdyby moja żona pod moja nieobecność kolegowala się z sąsiadem. Może z nieatrakcyjnym jakims nie byłoby problemu,ale lepiej żeby kobieta miała koleżanki niż kolegów. Nie ma przyjaźni damsko męskiej,zawsze ktoś czuje popęd.

Gość gość
huj cię to obchodzi i zajmij się swoją żoną